Show

Komentari 5

Ratajkowski objavila fotku iz izlaska, fanovi ju napali: 'Molim te, nemoj piti alkohol ako dojiš'

Ratajkowski objavila fotku iz izlaska, fanovi ju napali: 'Molim te, nemoj piti alkohol ako dojiš'

Ratajkowski na fotki pozira dok sjedi u restoranu, a na sebi ima crnu usku haljinu s dubokim dekolteom koji je istaknuo njezino bujno poprsje. Ispred sebe drži čašu s martinijem i puno maslina

Manekenka Emily Ratajkowski (29) prije samo mjesec dana rodila je svoje prvo dijete, sina Sylvestera Apolla Beara. Na svom Instagram profilu pohvalila se pratiteljima svojom savršenom linijom te odlaskom na večeru kako bi se malo opustila. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Ratajkowski na fotki pozira dok sjedi u restoranu, a na sebi ima crnu usku haljinu s dubokim dekolteom koji je istaknuo njezino bujno poprsje. Ispred sebe drži čašu s martinijem i puno maslina.

 

- Mamin večernji izlazak - napisala je u objavi. 

Emily je, samo par sati nakon, dobila preko milijun lajkova oduševljenih pratitelja, ali neki su joj i prigovorili što je ostavila bebu doma i što pije alkohol.

- Zar ne bi trebala biti doma s bebom?; Ti si rodila, a još više si seksepilnija; Ima dijete manje od mjesec dana koje će kasnije svoju dadilju zvati ‘mama'; Zašto si toliko lijepa?; Imaš ogromne lubenice; Molim te, nemoj piti alkohol ako dojiš - pisali su joj pratitelji u komentarima. 

Najčitaniji članci