Obavijesti

Show

Komentari 28

Razgolitila se na plaži: Gruica pozirala u minijaturnom badiću

Razgolitila se na plaži: Gruica pozirala u minijaturnom badiću
5

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić skinula je gornji dio kupaćeg kostima i uživala u ljetnim radostima svojeg rodnog grada

VIDEO

Glumica Ana Gruica Uglešić (36) ljeto provodi u svojem rodnom gradu gdje se sunča na bazenu luksuznog hotela. Plavokosa Splićanka pohvalila se atraktivnom fotografijom na kojoj se sunča samo u donjem djelu kupaćeg kostima. 

- Kad ti japanka uništi koncept umjetničke fotografije... Bar se vidi da radim leđa. P. S. Imam gornji dio kupaćeg. Samo sunčam leđa - napisala je Gruica ispod fotografije. Brojni obožavatelji komentirali su kako glumica odlično izgleda. 

- Tko vidi japanku, srca ti? - komentirala joj je Viktorija Đolić Rađa (42), a dizajnerica Matija Vuica (61) poručila joj je da izgleda kao supermodel. 

Pokretanje videa...

01:51

Gruica se i inače rado hvali golišavim fotografijama na društvenim mrežama, a samo na Instagram profilu ima preko 40 tisuća pratitelja. Često vježba i naporno radi na svojoj kondiciji, a ni njezine objave iz teretane nisu rijetkost. 

Splitska glumica nedavno udala za splitskog psihijatra Borana Uglešića (44), a sve su iznenadili brzim vjenčanjem nakon zaruka. Priredili su intimnu ceremoniju za najuži krug prijatelja i obitelj, i to nedugo nakon njezina prekida s piscem Hrvojem Šalkovićem (45), s kojim ima i sina Marata Ivana. Par je prekinuo nakon tri godine veze, a nikad nisu željeli komentirati koji je točno razlog njihovog prekida.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...