Obavijesti

Show

Komentari 11

Razmažena diva: 'Nemojte mi stajati blizu i gledati me u oči'

Razmažena diva: 'Nemojte mi stajati blizu i gledati me u oči'
10

Rose McGowan trenutno promovira knjigu 'Brave' u kojoj opisuje horor koji je morala proživjeti zbog producenta Harveyja Weinsteina kojeg je optužila za seksualno zlostavljanje

VIDEO

Glumica Rose McGowan (44) na promociji je svoje knjige 'Brave' u Velikoj Britaniji imala neke zaista bizarne zahtjeve. McGowan trenutno promovira knjigu u kojoj opisuje horor koji je morala proživjeti zbog producenta Harveyja Weinsteina (66), kojeg je optužila za seksualno zlostavljanje. 

Rose je jedna od prvih žena koja je progovorila o Weinsteinovom zlostavljanju, a slijedile su je stotine žrtvi iz showbiznisa. U knjizi je opisala strahote filmske industrije i zlostavljanje koje je morala trpjeti kako bi dobila uloge. 

'I Weinstein je ljubazniji od nje'

Mnogi se sad pitaju je li joj slava udarila u glavu. Prije nego što je holivudska glumica došla u londonski televizijski studio kako bi promovirala svoju knjigu, njezini menadžeri su zvali studio i najavili njene bizarne zahtjeve, tvrdi Daily Mail. 

- Nemojte je zvati zvijezdom. Ona zna da je zvijezda, i nema potrebe to naglašavati. Nemojte je gledati ravno u oči. Nemojte pokušavati ćaskati s njom. Nemojte joj postavljati izravna pitanja. Nemojte joj stajati preblizu - samo su neki od zahtjeva koji nisu dobro prošli kod televizijskog osoblja.

- Samo ćemo reći da je i Harvey Weinstein bio ljubazniji kad je bio kod nas - rekao je zaposlenik londonske televizije. McGowan je nešto kasnije i odustala od intervjua i rekla voditelju da su mu pitanja glupa.

Film producer Harvey Weinstein arrives at the 1st Precinct in Manhattan in New York

Napisala je stravične memoare

Glumica, koja je najpoznatija po ulozi u seriji 'Čarobnice', je na društvenoj mreži objavila da ju je Weinstein silovao te navela kako je filmski studio ignorirao njezine prigovore. Sve je to opisala u svojim memoarima. 

- Stvarnost onoga što se dogodilo u hotelskoj sobi s Weinsteinom je gora nego što sam napisala u knjizi - istaknula je McGowan. Dodala je da je dovoljno to reći kako bi se znalo kakvu je strahotu prošla. 

- Nakon projekcije zvao me na sastanak u restoran, ali mi je njegov asistent rekao da ipak dođem u njegovu sobu. Vjerovala sam da ćemo pričati o mojim budućim projektima. Nakon pola sata, prišao mi je, strgnuo svu odjeću s mene i gurnuo me prema jacuzziju - piše McGowan u knjizi. 

PA/Pixsell

Prijeti joj 10 godina zatvora

Protiv McGowan je nedavno podignuta optužnica zbog posjedovanja kokaina. Kako tvrdi CNN, Rose je ostao novčanik u avionu nakon Ženskog marša u Washingtonu kojeg je kasnije pronašla čistačica, a u njemu su se nalazila dva paketića puna kokaina. 

Glumica se dobrovoljno predala u studenom prošle godine, ali tvrdi da droga nije njena i da joj sve smješta Weinstein kako bi je ušutkao.

VIDI OVO: 8 stereotipa o djevicama u koje ne smiješ vjerovati!

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom