Obavijesti

Show

Komentari 7

Razveli su se prije godinu i pol, a Jenna je već trudna s drugim

Razveli su se prije godinu i pol, a Jenna je već trudna s drugim
14

Jenna s bivšim suprugom Channingom Tatumom ima djevojčicu Everly (6). U braku su bili devet godina, a glumački par podijelio je s pratiteljima odluku o razvodu u travnju prošle godine

Američka glumica Jenna Dewan (38) pohvalila se na društvenim mrežama da je trudna. S partnerom, glumcem i pjevačem Steveom Kazeeom (43) u vezi je od listopada prošle godine, šest mjeseci nakon što je izjavila da se razvodi od glumca Channinga Tatuma (39). Jenni i Steveu to će biti prvo zajedničko dijete. 

- Postati majka je najbolja stvar koja mi se ikad dogodila. Steve, ti si dar s neba i ne mogu biti sretnija što širimo našu obitelj. Ljudi, hvala vam za svu ljubav - napisala je Dewan.

Jenna s Channingom već ima djevojčicu Everly (6), a glumački par podijelio je s pratiteljima odluku o razvodu u emotivnoj objavi na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Dodali su kako njihovom bračnom krahu nisu 'kumovale' nikakve tajne niti nepoželjni događaji.

Nakon devet godina: Razvode se Channing Tatum i supruga
Nakon devet godina: Razvode se Channing Tatum i supruga

- Ludo smo se zaljubili prije mnogo godina i zajedno smo bili na čarobnom putovanju. I dalje se volimo, ali smo odlučili krenuti svatko svojim putem - piše, između ostalog, u objavi para.

Istaknuli su kako im je bilo 'čudno' objaviti vijest o razvodu, a to su napravili zato jer su htjeli da za to prvi saznaju njihovi obožavatelji.

Channing Tatum izgubio okladu i 'počastio' sve svojim tijelom
Channing Tatum izgubio okladu i 'počastio' sve svojim tijelom

- Mi smo najbolji prijatelji koji su odlučili svaki samostalno potražiti svoju sreću - zaključili su. Upoznali su se 2006. na setu filma 'Step up' i vjenčali se tri godine kasnije. 

War Dog: A Soldiers Best Friend - Los Angeles

Osim što je u međuvremenu Jenna pronašla 'ljubav svog života', sretan je i Channing koji je u vezi s engleskom pjevačicom Jessicom Ellen Cornish, poznatijom kao Jessie J (31). Vezu su potvrdili u studenom prošle godine nakon što se o tome mjesecima šuškalo, a sve je kulminiralo kad su američkoga glumca počeli viđati na njenim koncertima u Seattleu i Salt Lake Cityju. 

Jessie je na svom Instagram profilu objavila video s londonske premijere 'Magic Mike' u kojoj glumi i Channing. Označila ga je u svom storyju i tako potvrdila da među njima postoji nešto više od prijateljstva.

Nema više skrivanja: Jessie J i Channing Tatum potvrdili vezu
Nema više skrivanja: Jessie J i Channing Tatum potvrdili vezu

Zlobnici se i dalje znaju našaliti na Channingov račun jer smatraju da je izabrao Jessie jer ga podsjeća na bivšu suprugu. 

- Ti si se rastao, ali kao i da nisi - bio je samo jedan od komentara.