Obavijesti

Show

Komentari 12

'Razveselili smo djecu, i naš Božić će sada biti puno ljepši'

'Razveselili smo djecu, i naš Božić će sada biti puno ljepši'
3

Anica Kovač i Davor Dretar Drele posjetili su mališane u Dječjoj bolnici Srebrnjak te im podijelili darove 24sata. Infuzije i preglede zamijenili su pjesma i smijeh

VIDEO

Ma je l’ ovaj čovjek stvarno Drele? Brzo, brzo moram zvati tatu da nas fotografira, uzbuđeno je povikao maleni pacijent zagrebačke Dječje bolnice Srebrnjak.

S kapicom Djeda Mraza voditelj Narodnog radija i na hodniku se šalio s djecom koja su čekala preglede, a oni su stalno tražili još zabave.

Njegova dobra vila, kako ju je nazvao, bila je bivša Miss Hrvatske Anica Kovač (37). Zajedno su djeci koja leže na odjelima i u dnevnoj bolnici podijelili naše darove, slikovnice, bojanke i crtiće. Tako su infuzije i inhalatore na Odjelu za pulmologiju i alergologiju na barem sat vremena zamijenili pjesma, smijeh i veselje.

- Dolove i brijeg, zabijelio je snijeg, sa saona kroz noć, naš se čuje smijeh... - pjevali su mališani uglas s Davorom Dretarom Dreletom (47) i Anicom, a pridružili su im se i roditelji, sestre, liječnici, čistačice...

 Ništa mi ne može izmamiti suze kao bolesno dijete. Moja kćer ima 12 godina i dosad je dva puta bila u bolnici zbog upale pluća. Meni su to bili najgori dani u životu. Ovoj divnoj djeci treba pomoći da im ti dani prođu što veselije. To nije lako ni za njih ni za roditelje. Moj Božić će sad biti puno ljepši kad znam da sam ih razveselio - kazao je Drele. 


S njim se složila i Anica, majka troje djece, kćeri Leticije (10) i Viktorije (4) te sina Marka (6).


- Jako sam slaba na nemoćne, a djeca su nešto najljepše što možeš u životu imati. Želim im svima da bolničke sobe za blagdane zamijene toplim domovima. To će cijeloj obitelji biti najljepši dar - dodala je Anica. 


Dječja bolnica Srebrnjak prva je bolnica u Hrvatskoj koja nosi titulu “prijatelj djece” i kroz nju u godini dana prođe više od 50.000 bolesnih mališana.

- Tu su cijenjeni doktori, ljubazno osoblje i na nama je da se djeca i roditelji dobro osjećaju. Hvala vašoj redakciji što su razveselili naše pacijente - kazao je ravnatelj bolnice Boro Nogalo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...