Obavijesti

Show

Komentari 0

Razveselio je Oliviju u bolesti: Kupac joj vratio kožnu jaknu...

Razveselio je Oliviju u bolesti: Kupac joj vratio kožnu jaknu...
5

Početkom studenog organizirala je dražbu predmeta iz svoje karijere kako bi prikupila novac za bolnicu za liječenje od raka. Na dražbi se među 500 odabranih predmeta našla i kultna kožnata jakna

VIDEO

Već dugi niz godina pjevačica Olivia Newton-John (71) bori se s rakom, a u studenom prošle godine opaka se bolest vratila po treći put. Tada je rekla kako ne želi znati koliko joj je ostalo te da su joj šanse za izlječenje male. 

Početkom studenog organizirala je dražbu predmeta iz svoje duge karijere kako bi prikupila novac za bolnicu za liječenje od raka. Na dražbi se među 500 odabranih predmeta našla i kultna kožnata jakna koju je nosila u filmu 'Briljantin', a njena početna cijena bila je 1.350.000 kuna.

- Uopće nisam tužna i odvojit ću se od tih stvari. To su samo stvari, i pokušavam ne biti vezana za stvari. Zadržat ću u sjećanju lijepe uspomene i fotografije- rekla je pjevačica tom prilikom.

Olivia Newton-John u četvrtoj fazi raka: 'Zaista sam dobro...'
Olivia Newton-John u četvrtoj fazi raka: 'Zaista sam dobro...'

Anonimni kupac razveselio je Oliviju tako što joj je poklonio nazad njezinu jaknu i donirao dodatni 1.630.000 kuna za rad centra za liječenje raka u Australiji kojeg je otvorila 1992. kada su joj prvi put dijagnosticirali rak dojke. 

- Jakna ne bi trebala biti u ormaru milijardera koji bi se samo time hvalio u country klubu - rekao joj je glumac prilikom predaje jakne na sastanku u Kaliforniji. 

Nevada Ballet Theatre honours Olivia Newton-John - Las Vegas

Inače, jakna i pripadajuće crne hlače koje je glumica nosila tijekom dueta s Johnom Travoltom (65) u pjesmi 'You're the one that I want' prodavali su se zasebno dosežući tako dvostruko veću cijenu od očekivane.

Nordphoto/Pixsell

Od raka dojke oboljela je prije 27 godina i tada se uspješno izliječila, ali joj se bolest vratila 2012. i potom opet krajem 2017. Olivia nije klonula duhom ni sad kada zna da je u četvrtoj fazi bolesti.

- Želim da svi znate da sam tu i da se osjećam odlično. Zaista se dobro osjećam. Ovo je za mene bila izazovna godina jer sam slomila ključnu kost u zdjelici i morala sam ponovo naučiti hodati, ali sam snažna i osjećam se voljeno u svakoj minuti - dodala je glumica.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

zenzacija američki ambasador 20:07
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...