Show

Komentari 23

Reality legenda postala kraljica TikToka: Bahra komentira Grašu i Hanu, princa Harryja, Adele...

Reality legenda postala kraljica TikToka: Bahra komentira Grašu i Hanu, princa Harryja, Adele...

Ikona RTL-ovog realityja 'Ljubav je na selu' sudjelovat će u novom showu u kojemu ona neće 'trčati' za frajerima, već oni za njom, a veliki povratak na male ekrane proslavila je otvaranjem TikTok profila

Čini se kako se Bahra Zahirović (56) prepustila modernim tehnologijama. Naime, osim sudjelovanja u reality emisijama, napravila je i TikTok profil na kojemu odgovara na pitanja, komentira slavne, ali i novinske članke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tako je među domaćim slavnim zvijezdama komentirala Tončija Huljića (60) i vezu njegove kćeri Hane Huljić (30) i Petra Graše (45).

- A i kako taj Kuljić? ja ne znam gdje je on gledao da je dozvolio da mu taj klipan hoda s kćerkom? Ma! Užas jedan - rekla je užareno Bahra u svome TikTok serijalu 'Dnevnik by Bahra'.

Naravno, ne drži se Bahra samo domaće scene, već i svjetske. Tako je komentirala i odnose u kraljevskoj obitelji, a pogotovo princa Harryja i Meghan Markle.

- Njegova majka Dijana princeza, ona je baš bila jedna divna žena, a on tako žuto-crveni ispao kao neki morski rak kojega stavite na sunce da se još više sprži, pa ga stavite u grm da još izblijedi. Svakakve se boje pojave na njemu, pa mi tako izgleda i princ Harry. Nek mi Bog oprosti, ali to je moje mišljenje. Nisu mi oni baš neki par. Ma kakvi! - iskreno je i oštro prokomentirala u jednom TikToku.

Prokomentirala je Bahra i slavnu pjevačicu Adele, ili kako bi ona rekla, Adelu.

- Čitala sam kako mnogi ljudi komentiraju da je Adela smršavila, Adela je dobila lijepu liniju, sada je mačka i pol... a kada ju vidim tamo... nema ništa od toga. Možda je malo smršavila u bokovima, stražnjici, trbuhu, ali šta joj to znači kada je glavata. Džabe kada ima veliku glavu pa se ne može promovirati kao da je A1 linija - rekla je voditeljica Bahra u 'Dnevniku by Bahra'.

Oplela je naša Bahra i po 24 sata. Tako je komentirala članak naslova 'Kraljice HDZ-a živjele su na visokoj nozi: Rimac voli pare, a Žalac je bila opsjednuta s njom'. Prvo je pročitala naslov pa dodala:

- Ne znam kako misleju opsjednuta s njom? Je li bila zaljubljena? Ne zna se? Ne bi me bi čudilo da je, a Bože moj.

Osim što voditeljica i urednica komentira razna popularna događanja i osobe, na svome TikTok-u ima i poučan materijal. Tako je učila svoju publiku i kako jesti s kineskim štapićima, logično, nabadanjem u sushi.

- Nisam vjerovala da ću ja moći sa štapićima jesti, ali nije to mudrost velika. Već po izgledu znaš da trebaš nabadati, ja inače volim nabadati stvari - rekla je kroz smijeh.

Najčitaniji članci