Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Reboot koji nikome ne treba: I 'Zapadno krilo' se opet snima?

Povorci nepotrebnih prerada možda će se pridružiti i jedna od hvaljenijih serija svih vremena, 'Zapadno krilo'. O tome se već neko vrijeme priča, a autor serije, Aaron Sorkin, dao je i izjavu

Foto: Twitter/Screenshot

Kako već i vrapci na grani znaju, prerade TV klasika su trenutačno jako 'in', a zajedno s njima i snimanja novih bespotrebnih epizoda. Tako su 'Gilmorice' i 'Dosjei X' dobili nove epizode, a dobit će ih još i više. Nedavno smo pogledali i nove katastrofalno neduhovite epizode 'Will i Grace', a 'Roseanne' je trenutačno u produkciji.

Toj povorci nepotrebnog sadržaja možda će se pridružiti i jedna od hvaljenijih te nagrađivanijih serija svih vremena, 'Zapadno krilo'. Premda se o tome već neko vrijeme priča, autor serije Aaron Sorkin tek nedavno je obznanio kako razmatra NBC-jevu ponudu o 'oživljavanju serije'. 

Autor je napustio seriju nakon četvrte sezone kad mu je studio naložio da piše brže te da snizi cijenu epizode. Iako smo seriju gledali još tri sezone, Sorkinov odlazak se jako osjetio. No sada, kad je NBC tu s novom ponudom, Sorkin ima nove ideje.

- Sterling K. Brown bi bio predsjednik, dogodio bi se nekakav problem ili delikatna situacija uz prijetnju ratom, a onda bi se pojavio Bartlet (predsjednik u originalnoj seriji, glumio ga je Martin Sheen, op.a.) u ulozi savjetnika. Isto kako se Bill Clinton savjetovao s Nixonom - rekao je autor.

Jedini problem je, kako je Sorkin rekao, da ne može nikako ubaciti natrag u seriju preostale likove zbog kojih smo gledali to remekdjelo. Tako bi C.J. Cregg i Josh Lyman, a i drugi koji su nas veselili jednostavno bili zaboravljeni.

Sorkin će svakako dobro razmisliti o ponudi, a dok ne odluči bavit će se TV ekranizacijom svoje legendarne drame 'Malo dobrih ljudi'. Istoimeni film s Tomom Cruiseom i Jackom Nicholsonom se dan danas smatra jednim od boljih filmova svih vremena, pa će biti zanimljivo vidjeti hoće li NBC-jeva TV serija doseći istu kvalitetu.

Ovaj Oskarovac, scenarist filmova 'Društvena mreža', 'Steve Jobs', 'Igra pobjednika' i 'Malo dobrih ljudi' nas ove jeseni u kina zove na svoj redateljski prvijenac, 'Kraljicu pokera'. U filmu se pojavljuju bitna holivudska imena kao što su Jessica Chastain, Idris Elba te Kevin Costner. Film snima prema svom scenariju, uz suradnju same 'kraljice', Molly Bloom.

Film u sva bolja kina, u distribuciji Blitz Filma, dolazi 07. prosinca ove godine.

 

 

Tema: FILM

Message