Show

Komentari 31

Renata iz 'Ljubavi na selu' gradi YouTube karijeru: U hit videima dijeli recepte i bježi od metle...

Renata iz 'Ljubavi na selu' gradi YouTube karijeru: U hit videima dijeli recepte i bježi od metle...

Nakon izjave kako ne radi ništa i kako drugi rade za nju cijeli život, osebujna Renata pohvalila se na YouTubeu svojim sposobnostima u kuhanju i čišćenju te mnoge nasmijala...

Brođanka Renata Šapina napustila je emisiju 'Ljubav je na selu' u kojoj se natjecala za naklonost farmera Zorana Stričevića. Izjavila je kako ne želi raditi te da za nju rade drugi, što je naljutilo Zorana i presudilo njezinoj eliminaciji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Čini se kako negativne reakcije nisu pogodile Renatu i da su je inspirirale za snimanje videa koje je objavila na svom YouTube kanalu. U urnebesnom videu pod nazivom 'Bojim se metle', snimila se kako bježi od metle uz pjesmu 'Can't touch this'.

Također, odlučila se pohvaliti i svojim kulinarskim umijećem koje nismo imali priliku vidjeti u emisiji. Najgledaniji video je upravo onaj u kojem Renata objašnjava kako pripremiti kuhani Čipi čips.

Ako više volite pizzu, Renata ima svoj recept i za taj gastro klasik.

S obzirom na njezine izjave, mnogi su se gledatelji zapitali od čega Renata živi i kako je moguće da 'ništa ne radi'. Nedavno je otkrila za RTL kako su nakon obiteljske tragedije njezina teta i tetak osvojili na lutriji, te kako joj se tada promijenio život.

 

Najčitaniji članci