Obavijesti

Show

Komentari 8

Rene Bakalović: 'U Hefnerovu domu pljunula me ljama...'

Rene Bakalović: 'U Hefnerovu domu pljunula me ljama...'
1

GOLA SUPRUGA S Hefnerom sam razgovarao u sobi u kojoj je na zidu visjela slika njegove gole supruge Kimberley. Onda je u sobu ušla ona

VIDEO

Rado se hvalim kako sam jedini Hrvat koji je napravio veliki intervju s Hughom Hefnerom, i to u njegovoj glasovitoj rezidenciji Playboy Mansion na Holmby Hilsu, produžetku ‘kvarta slavnih’ Beverly Hillsa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:35

Prošlo je od tada dvadesetak godina, ali događaj je to koji se ne zaboravlja tako lako. Išao sam raditi intervju uoči prvog broja hrvatskog izdanja Playboya. Sve mi je izgledalo nestvarno. 

U susjedstvu hotela u kojem sam odsjeo pripremali su dodjelu Oscara, put do njegove rezidencije bio je omeđen blještavim vilama razvikanih zvijezda. Izdaleka sam prepoznao njegov Playboy Mansion, koji je sagrađen prema njegovim zamislima. 

To je kompleks s više kuća, a ona glavna, u kojoj je živio sa suprugom i dvojicom sinova, izgleda kao dvorac. Na imanju je radilo više od 50 članova posluge i suradnika, imao je jednu kuću u kojoj su bili samo fliperi. Sjećam se da je bilo i nekoliko bazena, a kraj njih špilje i jacuzziji.

 Dočekao me vodič Bill i proveo malo imanjem, na kojem su bili deseci majmuna različitih vrsta te mnogo ptica jer je Hefner obožavao papige. Oni su vrlo pristojni i pozdravljaju goste, no problem je što je imao i ljame, a jedna od njih me pljunula.

Radna soba: Hefner je s Bakalovićem razgovarao 
više od dva sata

Kad je završilo razgledavanje, uveli su me u glavnu kuću, u radnu sobu, u kojoj je dominirala slika iz Playboya njegove gole supruge Kimberley Conrad u natprirodnoj veličini. Hefner nije odmah došao kako bih se mogao priviknuti na zdanje. 

Kad se napokon pojavio, bio je u svom poznatom izdanju, pidžami i kućnom ogrtaču. Ubrzo je došla i njegova fotografkinja, jer nije dao drugim da ga slikaju. Na kraju razgovora darovao mi je ovu sliku. Ubrzo je u sobu ušla i njegova supruga Kimberley Conrad. Ista ona čija slika, na kojoj je potpunu naga, ukrašava zid sobe u kojoj sjedimo i razgovaramo. Prilično nestvarno.

Odveo me i u svoju slavnu spavaću sobu, kraj kreveta je bio i njegov crni dnevnik, u kojem je zapisivao žene s kojima je, kako on kaže, “bio u krevetu”. Kraj njihovih imena bile su neke šifre koje nikad nikome nije otkrio. Bilo ih je više od 1000 već tad.

- Ne zanimaju me brojke nego kvaliteta - rekao mi je prilično uvjerljivo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...