Obavijesti

Show

Komentari 1

Reperica otkriva: 'Britney ne laže niti pretjeruje, vidjela sam kako se nasilno Jamie ponaša...'

Reperica otkriva: 'Britney ne laže niti pretjeruje, vidjela sam kako se nasilno Jamie ponaša...'
8

Jamie Spears ima naviku tjerati ljude da potpisuju dokumente pod prisilom, a Britney Spears ne treba prisiljavati na suživot s tim čovjekom kad je jasno dala do znanja da to negativno utječe na njezino mentalno zdravlje, napisala je Iggy

Reperica Iggy Azalea (31) prisjetila se 'nasilnog' ponašanja Jamieja Spearsa (68) prema Britney Spears (39) za vrijeme njihove suradnje na pjesmi 'Pretty girls'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Braneći pop zvijezdu, Iggy je rekla da Britney 'ne pretjeruje niti laže' o očevoj kontroli nad njom.

- Osnovna ljudsko pravo je barem uklanjanje nasilne osobe iz svog života. Ovo bi trebalo biti protuzakonito  - započela je Azalea.

Odbili zahtjev Britney Spears za raskidom skrbništva, otac Jamie i dalje ima kontrolu nad njom
Odbili zahtjev Britney Spears za raskidom skrbništva, otac Jamie i dalje ima kontrolu nad njom

Prisjećajući se njihove suradnje na pjesmi 'Pretty girls' Azalea je tvrdi da je vidjela Jamiejevo užasno ponašanje o kojem je Britney progovorila u svom potresnom svjedočenju tijekom prošlotjednog saslušanja za skrbništvo.

- Dok smo zajedno radili 2015. godine, osobno sam svjedočila istom ponašanju koje je Britney detaljno opisala prošlog tjedna i samo je želim podržati i reći svijetu da: 'Ne pretjeruje niti laže' - nastavila je Azalea.

- Vidjela sam da je ograničena čak i od najbizarnijih i trivijalnih stvari: poput koliko gaziranih pića smije piti. Zašto je to uopće potrebno? - napisala je reperica.

Azalea tvrdi da je Jamie 'prigodno' pričekao 'trenutke prije' izvedbe na 'Billboard Music Awards' te je natjerao Azaleu da potpiše Ugovor o povjerljivosti ili 'mi neće dopustiti da budem na pozornici s njom'.

- Način na koji je tražio da potpišem ugovor zvučao je slično taktikama o kojima je Britney govorila prošli tjedan u vezi sa svojim showom u Las Vegasu - napisala  je Azalea.

Pixsell

- Jamie Spears ima naviku tjerati ljude da potpisuju dokumente pod prisilom, a Britney Spears ne treba prisiljavati na suživot s tim čovjekom kad je jasno dala do znanja da to negativno utječe na njezino mentalno zdravlje. Ovo uopće nije u redu - zaključila je Iggy.

Once Upon A Time In Hollywood Premiere - Los Angeles