Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

'Retrovizor': Zadnju subotu u 2013. provedite u Aquariusu

Na A1 flooru za glazbu će biti zaslužan DJ Stanko Bondža, a na A2 flooru hitovima 2000-ih će vas raspametiti Funhouse dvojac - Martyn Negro i Matroda

PR fotografije
Foto: PR fotografije
0 komentara

Klub Aquarius želi zaokružiti godinu odličnim eventom koji će zadovoljiti baš svako glazbeno nepce, bubnjić u uhu i rasplesane cipelice na flooru. Nakon uspješne godine i vrtoglavih događanja u klubu, isti želi počastiti posjetitelje, goste i fanove glazbenim osvrtanjem "unazad" dok svi brzo i uporno jurišamo prema nadolazećoj 2014. koja bi trebala biti još luđa u Aquariusu. Zadnja subota u 2013. godini biti će ispraćena u stilu. Klub Aquarius u subotu (28.12.2013.) predstavlja "RETROVIZOR".

RETROVIZOR je "one night only" projekt koji će zadovoljiti, kako smo spomenuli one najzahtjevnije. Na velikom flooru Funhouse ekipa će pripremiti samo najbolje od glazbenih hitova od sada već davne 2000. godine pa sve do danas (dance, house, ...), a na mali floor, na tu jednu drugačiju noć vraća se legendarni "980" program čije ime govori sve - 80-te i 90-te će ući na vrata kluba Aquarius u 23h i ostati sa svima nama do zore kako bi se prisjetili svih najboljih hitova koje neki zovu i najvećim uspjehom 20. stoljeća poslije otkrića struje.

Pitate što konkretno očekivati na 2 plesna podija kluba Aquarius u subotu? Dakle...

Na A1 flooru za glazbu će biti zaslužan veteran 80-ih i 90-ih, g. DJ Stanko Bondža, a na A2 flooru hitovima 2000-ih će vas raspametiti Funhouse dvojac - Martyn Negro i Matroda.

A1 - 980 floor: Neneh Cherry, Kim Wilde, Madonna, Prodigy, MC Hammer, Snap, Prince, Deee Lite, Milli Vanilli, Faithless, Fatboy Slim, Michael Jackson, New Order, Depeche mode, itd.

A2 - Funhouse floor: Armand Van Helden, Junior Jack, Moloko, Africanism Allstars, Ian Carey, Bob Sinclar, Fedde Le Grand, Klaas, Martin Solveig, Lady Gaga, Pink, SHM, Freemasons, Shapeshifters, itd.

Osim glazbenog dijela večeri, tu će biti i retro styling, vizualizacije, ali i pregršt iznenađenja za svakog retro-fana koji odluči podvući crtu glazbenim pogledom unazad s ekipom na flooru i tako se uputiti naprijed i samo! prema naprijed. - Nikako ne propustite iznenađenja u obliku "boys hangover", "girls night out" i "girls and boys doing it together" paketa koji će biti u ponudi upravo ovu noć, a o više informacija raspitajte se kod VIP-promotorice večeri (Ana-Marija) na 0913640241 ili vip@aquarius.hr.

Vrata kluba Aquarius na zagrebačkom Jarunu otvaraju se posljednje subote u 2013. godini u 23h i prepuni doživljaja, retro duha i poleta jurimo prema Novoj godini.

Dobrodošli u 980 & Funhouse svijet.. Dobrodošli na RETROVIZOR!

Ulaz: 30 kn

Korisni linkovi:

* http://www.aquarius.hr/ (službene stranice kluba Aquarius)

* https://www.facebook.com/events/478930232215936/ (Facebook event)

* https://www.facebook.com/funhouseaq (Funhouse / Facebook fan-page)

VIP rezervacije: 091 3640 241

Naši partneri pišu
Message