Show

Komentari 13

Richard Gere ženio se tri puta, 'padale' su i dvostruko mlađe

Richard Gere ženio se tri puta, 'padale' su i dvostruko mlađe

Između holivudskog velikana i sadašnje supruge je više od 30 godina razlike, ali golupčićima to ne smeta. U dvije godine braka dobili su dva sina, a Gere je kaže, nikad sretniji

Američki glumac Richard Gere, muškarac za kojim su mnoge žene uzdisale, a neke na njega padaju i sada dok je u 'poznim' godinama, danas je proslavio 71. rođendan. Poznat je po ulogama u brojnim filmovima kao što su 'Zgodna žena', 'Odbjegla nevjesta', 'Američki žigolo', 'Oficir i džentlmen', Dani raja'... 

POGLEDAJTE VIDEO: Julia Roberts je 2017. posjetila Hrvatsku 

Prva supruga bila mu je supermodel Cindy Crawford (52). Jedna od najljepših žena na svijetu udala se za Richarda kad je imala 25, a on 42. U braku su bili četiri godine, a onda su podnijeli papire za razvod jer su shvatili da im ne ide. Velika razlika u godinama bio je samo jedan od razloga zbog čega ovaj brak nije funkcionirao.

- Tek mi je sad jasno koliko sam bila mlada. S 26 godina ne mislite da ste takvo dijete. Problem je bio u tome što nikad nismo bili prijatelji - rekla je Cindy o braku s Gereom i nastavila: 

- Mislim da žene u dvadesetim godinama tek upoznaju same sebe i počinju shvaćati svoju unutarnju snagu. Teško se mijenjati u odnosu, jer odjednom više niste ta ista osoba. 

Gere je 1999. proglašen najseksi muškarcem na svijetu, no on je jednom prilikom rekao da su mu te titule oduvijek bile smiješne. Nekoliko godina nakon Cindy bio je sam, a onda je upoznao Carey Lowell (59) s kojom je 2000. dobio sina Homera Jamesa (20). Par se vjenčao dvije godine kasnije i Richard je često isticao kako istinski uživaju u braku. Ljubav je pukla 2016., a brakorazvodna parnica trajala je godinama. 

Holivudski velikan nije gubio vrijeme već je srce 'predao' mlađahnoj novinarki Alejandri Silvi (37). Čini se kako je to bio dobar potez jer se par vjenčao 2018., a ove godine dobili su već drugo dijete. Vijest o drugoj trudnoći došla je samo devet mjeseci nakon što su dobili prvo zajedničko dijete. Richard tako ima tri sina. 

Upoznali su se tako što je Richard 2014. odsjeo u hotelu koji je Alejandrina obitelj posjedovala, a upoznao ih je prijatelj. Oboje su osjećali snažnu povezanost nakon što su bili na večeri i od tada se nisu razdvajali. Prolazili su kroz teško razdoblje u svom životu, ali sve te poteškoće samo su ih zbližile. Alejandra priznaje da su oboje osjećali da bi ta veza trebala biti 'to'. 

- Zbog njega se osjećam kao da živim u bajci - kaže. 

Richard joj svakodnevno piše pjesme i svako jutro ju pita za stvari koje bi je usrećile. Osjeća se sretnom jer ima muškarca koji je cijeni i ne boji se reći joj koliko je važna za njega. Richard je nekoliko puta istaknuo kako je tek sad pronašao onu pravu. 

- Ja sam najsretniji muškarac na svijetu. Kako ne bih bio? Oženjen sam za prekrasnu ženu koja je pametna, osjećajna, predana pomaganju drugima, zabavna, strpljiva, zna opraštati i odlična je kuharica! Radi najbolje salate na svijetu - rekao je Gere svojedobno. 

Najčitaniji članci