Show

Komentari 130

Ricky Martin o kćeri: 'Sve je predivno, suprug brine o njoj'

Ricky Martin o kćeri: 'Sve je predivno, suprug brine o njoj'

Prije sedam dana, pjevač je objavio fotografiju gdje drži malenu Luciju za ruke, a u nedjelju se pohvalio kako ju čuva dok se priprema za ceremoniju

Pjevač Ricky Martin (47) postao je otac djevojčice Lucije Martin-Josef, koju je rodila surogat majka, a u njegov dom stigla je na Badnjak. 

- Rođena je na moj rođendan. To je baš super. Krećemo ispočetka, imam divnog supruga koji se sada brine o bebi. Sve je predivno - ispričao je Martin na crvenom tepihu prije ceremonije dodjele nagrada Zlatni globus. 

Prije sedam dana, pjevač je objavio fotografiju gdje drži malenu Luciju za ruke, a u nedjelju se pohvalio kako ju čuva dok se priprema za ceremoniju. Dok ga je frizer šišao i sređivao, on je djevojčicu gurao u kolicima. 

Vijest su Ricky i njegov suprug, slikar Jwan Yosef (35) držali jedno vrijeme samo za sebe, a tek na Staru godinu odlučili su ju javno podijeliti. 

- Sretni smo što možemo objaviti da smo postali roditelji predivne i zdrave djevojčice koju smo nazvali Lucia Martin-Yosef. Njezina braća, Jwan i ja smo zaljubljeni u našu bebu i zahvalni smo što 2019. započinjemo uz najljepši mogući dar koji smo mogli dobiti, dar života - poručio je pjevač. 

"Rogue One: A Star Wars Story" World Premiere - Los Angeles

Par je počeo izlaziti 2016. i krajem iste godine Martin je zaprosio Yosefa. Prošle godine su vezu okrunili brakom, a Martin je otac blizanaca Mattea i Valentina (10) koje podižu zajedno. 

OVO SU NAJSEKSI ZNAKOVI ZODIJAKA: Mračnim Škorpionima nitko ne može odoljeti, ali oni nisu jedini

Najčitaniji članci