Obavijesti

Show

Komentari 15

Ricky Martin promijenio imidž i na crveni tepih poveo svog sina

Ricky Martin promijenio imidž i na crveni tepih poveo svog sina
15

Britanska pjevačica Dua Lipa osvojila je dva Grammyja, jedan za najboljeg mladog izvođača te drugi za najbolju dance izvedbu. U emotivnom govoru zlatne gramofone posvetila je svim ženama

VIDEO

Na 61. dodjeli nagrada Grammy najviše su dominirali mlađi izvođači i country glazbenici, a ceremoniju je ove godine vodila pjevačica Alicia Keys (38) koja je usput i nastupila na svečanoj ceremoniji. Dodjela nagrada održana je u nedjelju navečer u Los Angelesu, a po broju osvojenih Grammyja, bilo je jasno kako je ovo bila godina žena.

Pokretanje videa...

00:57

Childish Gambino (35) i njegov video album "This Is America" te country pjevačica Kacey Musgraves (30) bili su najveći pobjednici ovogodišnje dodjele najprestižnijih američkih glazbenih nagrada koju je organizirala Akademija za diskografsku umjetnost i znanost.

61st Grammy Awards - Photo Room - Los Angeles, California, U.S.

Američka country glazbenica osvojila je čak četiri Grammyja, i to za najbolji album godine, najbolji country album, najbolju country pjesmu te najbolju country solo izvedbu. Sve nagrade posvetila je suprugu Rustonu Kellyju s kojim je u braku od 2017. godine.

Britanska pjevačica Dua Lipa (23) osvojila je dva Grammyja, jedan za najboljeg mladog izvođača te Grammy za najbolju dance izvedbu. U svom emotivnom govoru zlatne gramofone posvetila je svim ženama u glazbenoj industriji. 

61st Grammy Awards - Photo Room - Los Angeles, California, U.S.

Reperica Cardi B (26) osvojila je Grammy za najbolji rap album godine i tako postala prva žena u glazbenoj industriji kojoj je takvo nešto pošlo za rukom. Cardi je privlačila poglede dramatičnom haljinom i zanimljivim modnim dodacima. Osim toga, nastupila je i na ceremoniji kao glazbeni gost, dok ju je iz publike očarano promatrao njezin suprug, također reper Offset (27). Iako se već tjednima šuška o njihovom prekidu, par se pojavio na Grammyjima kao da je s njima sve u redu.

61st Grammy Awards - Arrivals - Los Angeles, California, U.S.

Cardi B i Offset nisu bili jedini par koji je privlačio pažnju, isto to pošlo je za rukom Kylie Jenner (21) te njezinom dečku reperu Travisu Scottu (26). Par je prije godinu dana dobio kćer Stormi (1), a najviše pažnje privukla je neobična modna kombinacija najmlađe milijarderke. Kylie je obukla ružičasti kombinezon, a na društvenim mrežama mnogi su je odmah proglasili najgore odjevenom. 

61st Grammy Awards - Arrivals - Los Angeles, California, U.S.

Na svečanoj ceremoniji dodjele nagrada pojavila se i bivša Prva dama Michelle Obama (55) koja je privlačila pažnju okupljenih u dugoj, svjetlucavoj tamnoj haljini. Nije skidala osmijeh s lica, a na pozornici se pridružila holivudskim zvijezdama poput Jade Pinkett Smith, Lady GaGe, Alicije Keys i Jennifer Lopez. Svaka od njih ispričala je kako je glazba obilježila, ali i promijenila njihove živote. 

61st Grammy Awards - Show - Los Angeles, California, U.S.

- Glazba nam pomaže da se otvorimo, pokazuje nam što je uistinu važno u životu - rekla je Michelle i time raznježila sve okupljene.

Umjesto sa suprugom Liamom, američka pjevačica Miley Cyrus (26) na dodjelu nagrada Grammy stigla je u pratnji svojih roditelja - majke Tish i oca, inače country pjevača BIllyja Rayja. Svi su se modno uskladili i za ceremoniju odabrali sličnu modnu kombinaciju, a prevladavala je klasična crna. 

2019 MusiCares Person Of The Year Honoring Dolly Parton - Los Angeles

Miley je kasnije nastupila sa svojom kumom Dolly Parton (73), a zajedničko pojavljivanje na pozornici koje se rijetko viđa oduševilo je sve okupljene.

Ipak, najveću pažnju svojim spektakularnim nastupom, ali i seksepilom privukla je pjevačica i glumica Jennifer Lopez (49). Čim je stala na pozornicu zajedno sa svojim pratećim plesačima, publika je doslovno 'podivljala' i počela oduševljeno navijati.

61st Grammy Awards - Show - Los Angeles, California, U.S.

Osim seksepilne latino zvijezde J. Lo, publiku je energičnim nastupom oduševio i pjevač Ricky Martin (47) koji je na dodjelu nagrada Grammy stigao u pratnji sina Mattea (10). Ipak, na ceremoniju dodjela nije poveo cijelu obitelj. Ricky je supruga Jwana Yosefa (35), s kojim je u braku godinu i pol, drugog sina Valentina (10) i kćer Luciju ostavio kod kuće. Pjevač je sve iznenadio novim imidžom - bradicom i brkovima. 

61st Annual GRAMMY Awards - Arrivals - Los Angeles

Pratite nas na našem Instagram profilu!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao