Obavijesti

Show

Komentari 2

Rihanna je odbila: Na Super Bowlu zasvirat će Maroon 5

Rihanna je odbila: Na Super Bowlu zasvirat će Maroon 5
4

Premda su ponude bile upućene Rihanni, Pink i Nicki Minaj, one su nastup odbile jer je iz lige izbačen Colin Kaepernick koji je protestirao zbog policijske brutalnosti

VIDEO

Nakon višemjesečnih glasina i nagađanja NFL je objavio da će u poluvremenu jednog od najgledanijih događaja sezone, na Super Bowlu ove godine nastupiti grupa Maroon 5, a posebni će gosti biti rapper Big Boi i Travis Scott, pišu američki mediji.

O izvođačima glazbeno-scenskog spektakla nagađa se već mjesecima, no sada je stigla i službena potvrda. 

Adam Levine Honored with a Star on the Hollywood Walk of Fame

Premda su ponude bile upućene Rihanni, Pink i Nicki Minaj, one su nastup odbile jer je iz lige izbačen Colin Kaepernick koji je protestirao zbog policijske brutalnosti. 

Pokretanje videa...

00:21

Od nastupa je zamalo, na nagovor Jay-Z-ja odustao i Travis Scott, no na kraju je dogovoreno da će sudjelovati nakon što je NFL u dobrotvorne svrhe donirao pola milijuna dolara. 

Sportski spektakl bit će se 3. veljače u Atlanti.

Super Bowl, veliko finale NFL sezone, iz godine u godinu privlači stotine milijuna gledatelja iz cijelog svijeta. Većina ih događaj prati iz sportskih razloga, odnosno zbog utakmice, a dio ih je fokusiran isključivo na zabavni dio sadržaja. Cijena reklama za vrijeme prikazivanja Super Bowla zna dosegnuti i šest milijuna dolara za samo 30 sekundi prikazivanja u pauzama susreta.

'Halftime show' je glazbeno-scenski spektakl u trajanju od 14 minuta i prvobitno je zamišljen kao zabava koja ispunjava vrijeme u poluvremenu utakmice.

Ključan trenutak dogodio se 1993. kad je Super Bowl bio u Los Angelesu na Rose Bowlu. Najveća zvijezda tog vremena, ujedno i jedan od najpopularnijih pjevača u povijesti, Michael Jackson u halftimeu je, uz pomoć dječjeg zbora izveo Billie Jean, Black or White te We Are the World.

Taj je koncert lansirao u nebesa televizijske rejtinge te se smatra jednim od najgledanijih događaja u povijesti američke televizije.

'NEOPISIVO PODSJEĆA NA POKOJNU PRINCEZU': Meghan još jednom izazvala divljenje čitave javnosti

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac