Obavijesti

Show

Komentari 19

Rihanna je trudna? Govorila o majčinstvu i pokrenula glasine

Rihanna je trudna? Govorila o majčinstvu i pokrenula glasine
8

'Žena je doslovno najavila da će uskoro roditi', 'Ne mogu vjerovati, ova vijest mi je uljepšala dan', 'RiRi će biti savršena majka', samo su neki od komentara na društvenim mrežama

Pjevačica s Barbadosa, Rihanna (31), pojavila se na svečanosti 'Diamond Ballu' u New Yorku, koji je ona organizirala u čast svoje bake i djeda. Nakon što je u dugoj crnoj haljini prošetala crvenim tepihom, Rihanna je iznenadila brojne obožavatelje rečenicom koju je uputila novinarima. 

- Ja sam Afroamerikanka. Rodila me Afroamerikanka, koju je rodila Afroamerikanka, koju je također rodila Afroamerikanka i ja ću roditi Afroamerikanku. Moja majka je nevjerojatan primjer kako se treba boriti protiv prepreka u životu. Sigurna sam da je i nju njezina majka naučila tako i takva ću i ja biti. Mi smo besprijekorne i posebne i svijet će se morati nositi s time - rekla je jedna od najplaćenijih pjevačica na svijetu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa ...

Iako nije potvrdila 'drugo stanje', Rihanna je pokrenula pravu lavinu komentara na Twitteru, a brojni pratitelji zaključili su da je pjevačica trudna.

- Žena je doslovno najavila da će uskoro roditi. Ne mogu vjerovati. Ova vijest mi je uljepšala dan. RiRi će biti savršena majka - samo su neki od komentara na ovoj društvenoj mreži. 

Rihanna

Rihanna je nedavno u razgovoru s glumicom Sarah Paulson (44) sramežljivo odgovarala na pitanja o ljubavnom životu i bračnim planovima s dečkom Hassanom Jameelom (29). Pričale su kratko i majčinstvu.

 - Više od ičega na svijetu želim postati majka - rekla je Rihanna.

Rihanna

Osvrnule su se na karijeru i na to kako su se stvari za pjevačicu promijenile balansirajući između posla i intimnog života. Razgovarale su malo o njezinoj karijeri i o tome kako je njezin odnos s Jameelom među stvarima koje su joj promijenile ravnotežu između poslovnog i privatnog života. Počela je slagati prioritete i odvajati vrijeme za sebe. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak