Obavijesti

Show

Komentari 30

Rihanni je skoro sve 'ispalo' iz minijaturne kožnate haljinice

Rihanni je skoro sve 'ispalo' iz minijaturne kožnate haljinice
3

Pjevačica je privlačila pozornost na koncertu repera Jay Z-a. Rihanna je za tu prigodu izabrala jako usku haljinu koja joj je jedva zadržala obline, a na to je 'nabacila' i kožnati kaput

VIDEO

Već se neko vrijeme šuška da se Rihanna (29) zaručila za milijardera Hassana Jameela (29), a nedavno je viđena s velikim dijamantnim prstenom na ruci.

Pjevačica je jednu ruku pažljivo 'skrivala' ispod rukava kaputa pri dolasku na koncert Jay Z-a. Na sebi je imala vrlo kratku i usku kožnatu haljinicu koja joj je jedva zadržala obline, a na to je 'nabacila' i crni kaput istog materijala. 

Rihanna wears a revealing little black dress to Jay-Z's show at The Forum Rihanna wears a revealing little black dress to Jay-Z's show at The Forum Rihanna wears a revealing little black dress to Jay-Z's show at The Forum
4
| Foto: NGRE

Jay Z-jev koncert u Los Angelesu došlo je pogledati mnogo zvijezda. Bogata nasljednica Petra Ecclestone stigla je na koncert u društvu prijatelja, a za tu prigodu odjenula je kratku suknju, široku sportsku majicu i visoke, kožnate čizme. 

Rihanna je u vezi s Hassanom nešto manje od godinu dana. Par se nedavno bacio u potragu zajedničkog stana u Londoni i Los Angelesu. Pjevačica je, otkrivaju njeni prijatelji, jako zaljubljena u arapskog poduzetnika te smatra da njihova veza ima budućnost.

- Dugo nije bila ovako sretna. Zbog novog početka, iza sebe je ostavila mnogo negativnih stvari i ljudi - rekli su bliski prijatelji. 

RiRi je, navodno, rekla bivšima Drakeu (31) i Chrisu Brownu (28) da joj se više ne javljaju. 

Rihanna shows off her long legs at Jay-Z

Jameel je prije Rihanne bio u vezi s Naomi Campbell, a u braku je bio s umjetnicom Linom Lazaar. Od nje se razveo prije no što je upoznao slavnu pjevačicu. 

Arapski milijarder poznat je po tome što svoj privatni život strogo skriva od javnosti, stoga se s Rihannom nalazi i druži samo na resortima egzotičnih otoka. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...