Obavijesti

Show

Komentari 1

Rijeka emocija u noći iz snova: Završio je prvi November Fest

Rijeka emocija u noći iz snova: Završio je prvi November Fest
4

Rock galamom Neno Belan, Silente i DJ Rea zatvorili su prvo izdanje glazbenog festivala koji promiče kvalitetnu glazbu i podizanje svijesti o prevenciji karcinoma od kojih obolijevaju muškarci

VIDEO

Prvi November Fest powered by Galeb održao se 18. i 19. veljače 2022. godine u maloj dvorani Doma sportova u Zagrebu i okupio je neka od najpopularnijih imena hrvatske hip-hop i pop-rock scene. 18. veljače nastupili su: TBF, Elemental, Atomic Dance Factory i Rea, a 19. veljače: Neno Belan & Fiumens, Silente i Rea.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Nakon što su predvodnici hrvatske hip-hop scene Elemental i TBF, uz specijalne goste Atomic Dance Factory i DJ Reu, socijalno osviještenim stihovima, u maloj dvorani Doma sportova, obilježili početak novog festivala – November Fest powered by Galeb, stiglo je vrijeme za nježnije riječi uz rock galamu i poljupce za kraj. Nakon zagrijavanja uz bitove iz pretežno domaće funky fonoteke DJ Ree, pozornicom su zaplovili morski ljudi i morske žene, grupa Silente, te su nas nakon više od devedeset minuta sjajnog zvučnog i scenskog nastupa, doveli do legendarnog Nene Belana i Fiumensa koji su nas podsjetili kako je lijepo biti ludo zaljubljen. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mlada skupina odličnih glazbenika iz Dubrovnika, Silente, dokazali su još jednom zašto njihove nastupe publika ocjenjuje čistim peticama i zašto već sad nakon nepunih deset godina boravka na glazbenoj sceni imaju jednu od najvjernijih publika koja im je pomogla da početkom ove godine odnesu niz nagrada za pjesmu "Poljubi me za kraj".

Uz najnoviji spomenuti hit-singl, izveli su i druge pjesme s najavljenog četvrtog studijskog albuma kao i svoj najveći hit "Terca na tišinu" kojim su osvojili srca publike. 

Autoru ponajljepših ljubavnih stihova i miljeniku nešto starije publike, koja svoje školske i studentske dane pamti kroz pjesme legendarnih Đavola, Nenu Belanu i Fiumensima pripala je čast da zatvore prvi November Fest.

Neno je istaknuo da Fiumensi i on ove godine pune 25 godina suradnje te planiraju još minimalno toliko. Presjekom Belanove karijere, od "Stojim na kantunu", "Pričaj mi o ljubavi", preko „Sunny day“, „Vina noći“, „Ponoćnih zvona“, „Rijeke snova“ i brojnih drugih hitova, uz goste Jakšu Kriletić Jordesa, saksofonistu i novog pjevača Daleke Obale, te Antu Prgina Surku, perkusionistu i beatboxera, bend je izvukao i posljednje atome energije iz publike koja je zatvaranje festivala obilježila gromoglasnim pljeskom.

Nakon uspješnog prvijenca, November Fest powered by Galeb odmah kreće s pripremama drugog izdanja te će 11. i 12. studenog 2022. ponovo prirediti vrhunski glazbeni program i u suradnji s Hrvatskim društvom bolesnika s rakom prostate i Europa Donna Hrvatska, svojom kampanjom pod šaljivim sloganom: "Briga o mudima ne čini nas ludima!", nastaviti širenje svijesti o odgovornosti prema vlastitom zdravlju te važnosti prevencije i pravovremenog otkrivanja karcinoma prostate i testisa, kao i ostalih zloćudnih bolesti koje pogađaju sve veći broj muškaraca. 

DJ i producent Calvin Harris uz još više od 60 novih izvođača na EXIT festivalu!
DJ i producent Calvin Harris uz još  više od 60 novih izvođača na EXIT festivalu!

November Fest powered by Galeb podržavaju: Galeb, Ožujsko, Nescafé, Izvorno.hr, Pharma Hemp, InterCut Medical Care, Enterprise, Linea i Alca. Program je sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora 2“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden