Show

Komentari 13

Rijetko u javnosti: Fani Čapalija otkrila kako održava zavidnu liniju kakvu je imala i kao miss

Rijetko u javnosti: Fani Čapalija otkrila kako održava zavidnu liniju kakvu je imala i kao miss

Čapalija brine o svojoj liniji, a kako bi je održala, redovito vježba. Za vrijeme karantene teretane nisu bile otvorene pa je pronašla drugi način. Trening u prirodi pomogao joj je da se dotjera za ljeto

Splićanka Fani Čapalija (45) prije nešto više od 26 godina osvojila je titulu najljepše Europljanke. Za svoj izgled redovito brine i danas. Za vrijeme karantene zbog pandemije korona virusa teretane su bile zatvorene, no Fani je pronašla način kako će se pobrinuti da i dalje ostane u formi.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Gdje su danas bivše misice i misteri?'

Vježbanje u prirodi tada joj je bio jedini izbor uz vodstvo fitness trenera Ante Burazina. Istaknula je kako joj je to novo iskustvo preraslo u veliko zadovoljstvo, a na taj način je liniju dotjerala i za nadolazeće ljeto. 

- Sviđa mi se vježbanje na svježem zraku, a moj trener Ante uvijek pripremi zanimljive rekvizite kako bi trening bio zabavniji i raznolikiji. Prednost teretane je u većem izboru sprava, a u prirodi dosta vježbi izvodite pomoću vlastitog tijela. Volim prirodu pa često sa svojim psićem šetam ili trčim - otkrila je Fani. 

Njezin fitness trener rekao je kako je ona poslušna te kako se vidi da je zaista 'zagrižena' za trening.

- Nema kod nje ne mogu, neću, ona sluša i radi i daje sve od sebe, što mi je drago - dodao je Ante, poznatiji kao Fit Medo. Tvrdi kako mu je najveći izazov da netko trening počne percipirati kako sastavni dio dana. 

Inače, bivša misica danas živi mirnim i povučenim životom na Čiovu. Bavi se turizmom i izbjegava obilaženje društvenih događaja. 

- Inače sam takav tip da gdje god da živim živjela bih mirno. Normalno je da mi nedostaju ljudi s kojima sam bliska, a koji žive u Splitu. Blizu su mi, a opet daleko - rekla je Fani jednom prilikom.

Najčitaniji članci