Obavijesti

Show

Komentari 70

Rimac: Ovo je prekretnica u mojoj karijeri i u mom životu

Rimac: Ovo je prekretnica u mojoj karijeri i u mom životu
6

Richard Hammond 'poletio' je u Rimčevu autu, na šok i nevjericu njegovih kolega koji su se vozili u 'običnim' automobilima. Mate Rimac ponosno je najavio da je napokon prikazana epizoda s njegovim superautom

Automoto show 'The Grand Tour' svoju drugu sezonu otvorio je epizodom 'Past, Present or Future' ('Prošlost, sadašnjost ili budućnost) u kojoj slavna prezenterska ekipa - Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May, testira Lamborghini Aventadora S, Hondu NSX i Rimčev Concept One.

Hammond je 'poletio' u Rimčevu superautu, na šok i nevjericu njegovih kolega. Iako klip iz epizode, dostupne na servisu Amazon Prime, to ne prikazuje, Hammond je kasnije doživio nesreću u Concept One-u, jureći u njemu po uskoj planinskoj cesti u Švicarskoj. Epizoda se snimala u lipnju.  

Mate Rimac (33) ponosno je najavio emitiranje epizode u kojoj je jedan od glavnih junaka njegov auto. 

The Ground Tour Rimac VS Honda NSX VS Lamborghini s

Rimac VS Honda NSX VS Lamborghini s - Future VS Present VS Past

Posted by VIP Automobile UAE on 8. prosinca 2017

- Jeremy Clarkson je rekao da je Concept One nešto najbrže što je ikad vidio. Moram priznati da sam imao tremu gledajući ovu epizodu, ali gledajući ovu trojicu kako testiraju automobil kojeg smo mi dizajnirali, razvili i proizveli je jedna od prekretnica u našem poslu, ali i u mom životu - napisao je Rimac. 

Clarkson i ekipa dio druge sezone svog showa snimali su u Hrvatskoj, na Plitvičkim jezerima, u Zadru i na Pagu.