Obavijesti

Show

Komentari 1

Rino Petrović predstavlja svoj prvi singl 'Samo mi se vrati'

Rino Petrović predstavlja svoj prvi singl 'Samo mi se vrati'
1

Pjesma 'je nastala u suradnji s Igorom Ivanovićem i njegovim timom, a Rino će ju premijerno uživo otpjevati u kolovozu na 19. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku

VIDEO

Rino Petrović, mladi glazbenik iz Kraljevice i sudionik druge sezone showa 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske', predstavlja svoj debitantski singl – pjesmu 'Samo mi se vrati', s kojom će sudjelovati i na ovogodišnjim 19. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku! Autor pjesme je Darko Bakić, dok je za produkciju bio zadužen Igor Ivanović i njegov tim deciBel Music. “Samo mi se vrati“ od danas je dostupna na svim digitalnim platformama i u radijskom eteru, u izdanju Universal Music Hrvatska:

- Pjesma mi je odlična i jako smo se brzo dogovorili oko nje. Odmah su mi se svidjeli tekst, melodija i izričaj koji su dečki osmislili za mene. Osim toga, ugodna je i nimalo nametljiva, a i lako se sluša – opisuje Rino svoj debitantski singl.

Rino svoju glazbenu priču započinje u ranom djetinjstvu, kada je upisao satove klavijatura jer mu je mama rekla da djevojke vole dečke koji znaju svirati i pjevati. Do sada se istaknuo u nekoliko bendova, a osvojio je i nagrade glazbenih žirija na različitim manifestacijama (2015. Grobnička skala: Nagrada za najbolju interpretaciju, 2016. MIK – Melodije Istre i Kvarnera; Nagrada za najboljeg debitanta). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Široj javnosti svakako je poznat kao izrazito pozitivan i simpatičan sudionik druge sezone showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske. U showu je došao do prvih live emisija, a tijekom natjecanja promijenio je dva tima. Započeo je kao dio tima Jacquesa Houdeka, a nakon ispadanja u Knockout fazi, preuzeo ga je mentor Tony Cetinski.

Po završetku showa posvetio se daljnjem radu na svojoj glazbenoj karijeri, a njegov talent prepoznao je cijenjeni skladatelj i tekstopisac Darko Bakić, koji potpisuje Rinovu prvu pjesmu “Samo mi se vrati“. Zajednička suradnja dovela ih je do zagrebačkog deciBel Studija i rada s Igorom Ivanovićem, koji je producirao pjesmu, a o radu s Igorom i Darkom, Rino ima samo riječi hvale. 

- Darko i Igor su veliki pozitivci i divne osobe, a suradnji sam se nadao od samog početka budući da već dugi niz godina pratim njihov rad i dobro znam koliko su kvalitetni i cijenjeni. Jako me veseli što sada radimo zajedno, a ovo je tek početak lijepe glazbene priče - smatra mladi pjevač.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac