Show

Komentari 7

Rita Ora prekinula je s dečkom: Ljubav 'pukla' zbog udaljenosti

Rita Ora prekinula je s dečkom: Ljubav 'pukla' zbog udaljenosti

Nije im išlo ni u prilog to što će Rita idućih nekoliko mjeseci provesti u Australiji na snimanju tamošnje verzije showa 'The Voice'. Izvor blizak pjevačici kaže da će ostati bliski i nakon prekida

Pjevačica Rita Ora (30), koja se nedavno našla u središtu skandala zbog rođendanskog partyja usred lockdowna, prekinula je s dečkom, francuskim redateljem Romainom Gavrasom (39), piše The Sun

Bili su u vezi više od pola godine, a ljubav je navodno 'pukla' jer se nisu mogli viđati često zbog karantene.

Nije im išlo u prilog ni to što će Rita idućih nekoliko mjeseci provesti u Australiji na snimanju tamošnje verzije showa 'The Voice'.

- Ali ostat će bliski - kaže izvor blizak pjevačici.

Kamere su ih zadnji put 'ulovile' u studenom prošle godine. Podsjetimo, glazbenica je krajem 2020. 'zaradila' kaznu od 10.000 funti (oko 85.000 kuna) nakon što je tijekom britanskog lockdowna organizirala zabavu povodom 30. rođendana.

Pozvala je tada tridesetak prijatelja, no tulum je završio policijskom intervencijom. Ipak, nije to bio jedini izvanredni trošak koji je Ora imala.

Kako bi uopće nagovorila šefa sale restorana da prekrše pandemijske mjere podmitila ga je s dodatnih 5.000 funti (oko 40.000 kuna), priznao je on policiji te se posuo pepelom i kazao kako je pogriješio i bio pohlepan.

Najčitaniji članci