Show

Komentari 26

Rita Ora spremna je za Jadran, u premalom badiću 'hvata' boju

Rita Ora spremna je za Jadran, u premalom badiću 'hvata' boju

Kolažem od pet novih fotografija na svom Instagram profilu pjevačica je privukla pažnju. Trenutno uživa na odmoru u Španjolskoj Ibizi, a obožavatelje 'časti' fotografijama, koji se ne ustručavaju komentirati

Pjevačica Rita Ora (28) uskoro stiže na Jadran. Nedavno je iz Sportskog centra Višnjik stigla i službena potvrda kako je njezin nastup zakazan za 30. kolovoz u Zadru.

Albanskoj pjevačici ovo će biti drugi nastup u Hrvatskoj. Prošle je godine u srpnju nastupila na Rise Up festivalu u Poreču, a ako je suditi po društvenim mrežama Rita Ora se do nastupa odmara i 'hvata' boju. 

Tako je kolažem od pet novih fotografija na svom Instagram profilu privukla pažnju svojih obožavatelja. Pokazala je svoje isklesano tijelo u minijaturnom crnom kupaćem kostimu.

Trenutno uživa na odmoru u španjolskoj Ibizi, a obožavatelje 'časti' fotografijama, koji se ne ustručavaju komentirati.

- Danas je bilo opuštajuće i prava rapsodija - napisala je pjevačica uz niz fotografija. 

Planetarno popularna albanska pjevačica koja bi krajem kolovoza trebala nastupiti u Zadru, nedavno je na društvenim mrežama objavila i fotografiju kojom je raspametila brojne fanove. Naime, na fotografiji Ora pozira u bazenu u šarenom bikiniju. Kraj nje, iz vode izranja lik Homera Simpsona, koji doslovno slini za njom. Naime, Simpson ju zaljubljeno gleda dok mu niz bradu curi slina. 

Mnogi Orini fanovi odmah su je zasuli komplimentima, no ubrzo su primijetili da je pjevačica doradila fotografiju. U originalnoj verziji, Ora u bazenu zapravo pozira gola. 

- Zašto nisi objavila needitiranu fotku? - pitao ju je jedan pratitelj, a drugi joj je napisao: 'Rita, ti si jednostavno savršena'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci