Obavijesti

Show

Komentari 6

Robbie Williams priznao: Želju za seks s nepoznatim ženama nemam, supruga mi pruža sve

Robbie Williams priznao: Želju za seks s nepoznatim ženama nemam, supruga mi pruža sve
5

Williams je priznao da je tijekom 90-ih često spavao sa ženama koje je tek upoznao i nije bio siguran hoće li ikad prestati, ali to se promijenilo kada je upoznao suprugu Aydu

VIDEO

Pjevač Robbie Williams (48) otvoreno je pričao o tome da je nekada imao redovnu želju za 'seks sa strancima', ali više ne traži takvo 'kokainsko' uzbuđenje otkada je upoznao suprugu, tursko-američku manekenku Aydu Field Williams (43).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Elton John 00:09

Williams kaže da je tijekom 90-ih često spavao sa ženama koje je tek upoznao i nije bio siguran hoće li ikad prestati.

- Ne mislim samo po pitanju seksa. Ayda je empatična, veoma dobra, nevjerojatno pametna i vrlo, vrlo smiješna - pojasnio je Robbie u intervjuu za časopis Grazia koji se odvio preko Zooma dok je pjevač bio gol u krevetu. 

Williams je rekao da je seks sa strancima poput kokaina, ali da ga to više ne zanima pa zbog toga više ni ne nailazi na takve situacije. 

Graham Norton Show - London

- Rekao sam Aydi sinoć 'Stvarno je posebno to što smo u blizini puno stvarno zgodnih ljudi, cijelo ljeto - i ne osjećam potrebu za neke opake pothvate - rekao je pjevač u intervjuu. 

Robbie Williams and Ayda Field Sighting - Los Angeles

Robbie i Ayda već su 12 godina u braku i imaju četvero djece: kćer Theodora (9), sin Charlton (7), kćer Colette (3) i sin Beau (2).

Iako su sada u sretnom braku, Ayda je u podcastu 'Made by Mammas' otkrila da joj se pjevače neko vrijeme uopće nije javio nakon što ju je pozvao na spoj. Ali kad su se konačno počeli družiti osvojio je njeno srce. 

Robbie Williams sa suprugom Aydom Field

Williams je trenutno na odmoru na Ibizi, uoči izlaska njegovog novog albuma 'XXV' koji izlazi 9. rujna. 

Robbie Williams odlučio je prihvatiti problem s kojim se bori: 'Više mi ne mogu pomoći'
Robbie Williams odlučio je prihvatiti problem s kojim se bori: 'Više mi ne mogu pomoći'

Osim novog albuma, u Australiji se trenutno snima biografski film o njegovom životu, naziva 'Better Man', koji će prikazati njegovu nevjerojatnu uspješnu glazbenu karijeru. 

Budžet za snimanje filma navodno iznosi 100 milijuna dolara (755 milijuna kuna), a film, koji se snima u Melbourneu, najavljen je  kao 'glazbena fantazija'. Australski redatelj Michael Gracey, koji je režirao film 'The Greatest Showman', režirati će filmsku priču o Robbieju Williamsu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...