Obavijesti

Show

Komentari 140

Williams si prvo htio prerezati žile, nije uspio pa se objesio?

Williams si prvo htio prerezati žile, nije uspio pa se objesio?
3

Pokraj glumčeva tijela pronašli su nož i lijevo zapešće bilo mu je puno novonastalih posjekotina. Na nožu je pronađena crvena supstanca za koju se vjeruje da je krv

VIDEO

Glumca je oko 11,55 sati 11. kolovoza mrtvog pronašla njegova osobna asistentica, piše TMZ. Robin Williams imao je 63 godine. Život si je oduzeo vješanjem i navodno nije ostavio poruku kojom bi ljudima koje ostavlja iza sebe objasnio što ga je navelo da si oduzme život. 

 Asistentica je došla do glumčeve kuće i kucala na vrata. Kad joj dulje vrijeme nitko nije otvorio, uplašila se. Sama je ušla unutra i pronašla Robinovo tijelo u njegovoj spavaćoj sobi. 

Objesio se remenom o vrata

Nakon što je mrtvozornik obavio obdukciju, djelatnici šerifovog ureda okruga Marin  u Kaliforniji otkrili su detalje glumčeve smrti. Kako smo i prvotno izvijestili, legendarni glumac počinio je samoubojstvo. Objesio se u svom domu u Tiburonu, a pronašla ga je osobna asistentica koja je ušla u kuću nakon što dulje vrijeme nitko nije otvorio vrata. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- 11. kolovoza, oko 11.55 zaprimili smo poziv da je u Tiburonu pronađen mrtav muškarac. Žena koja je zvala hitnu pomoć i policiju bila je uznemirena i primijetila je da je muškarac ukočen te da postoje indikacije da se objesio. Pronašla ga je u spavaćoj sobi, obučenog u sjedećem položaju s remenom stegnutim oko vrata. Drugi kraj remena bio je učvršćen za vrata ormara pa je Williams visio na njemu. Tijelo mu je bilo ukočeno. Kad su na mjesto događaja stigli vatrogasci i policija, uočili su da je lijevo zapešće preminulog razrezano na nekoliko mjesta. Pokraj tijela pronašli su nož. Prema preliminarnom izvješću, uzrok smrti je gušenje uzrokovano vješanjem. Toksikološki nalazi još nisu provedeni, očekuje ih se tek za dva do šest tjedana - rekao je pomoćnik mrtvozornika, Keith Boyd. 

Zbog posjekotina na zapešću i noža koji je bio na podu pokraj glumčeva tijela, strani mediji već nagađaju da si je Williams prvo pokušao oduzeti život rezanjem žila, no pošto nije uspio odlučio se objesiti.

Još se ne zna je li ostavio poruku

Supruga Robina Williamsa nije spavala u istoj sobi s glumcem. Živog ga je posljednji put vidjela 10. kolovoza u 22.30, večer prije nego si je oduzeo život. Ujutro je izašla iz njihova doma pa ga stoga nije vidjela prije nego su je obavijestili da je mrtav. Točno vrijeme smrti još nije poznato. Kako istraga još traje, iz šerifova ureda nisu htjeli otkriti je li glumac ostavio oproštajnu poruku. S članovima obitelji još razgovaraju kako bi saznali što je glumca potaknulo da si oduzme život. 

Tijelo pokojnog glumca više nije u mrtvačnici u Napi, obitelj je već počela s pripremama oko sprovoda.

Borio se s financijskim problemima

Legendarni glumac prije smrti je navodno zapao u financijske teškoće. Uz depresiju s kojom se dulje vrijeme borio, sad je morao i živjeti s time da prihvaća kakve god uloge jer je morao zaraditi. 

- Kad smo se posljednji put čuli bio je jako zabrinut i govorio kako mora dovoljno zaraditi kako bi osigurao obitelj. Bio je pod ogromnim pritiskom - ispričao je za Radar Online prijatelj pokojnog glumca. 

I sam Williams govorio je o financijskim problemima. Nakon dva razvoda financijska mu je konstrukcija ozbiljno uzdrmana. Morao je prodati imanje u Napi vrijedno 35 milijuna dolara jer si ga više nije mogao priuštiti i to ga je mučilo. Prihvatio je posao u televizijskoj seriji 'The Funny Ones' te pristao snimati nastavke filmova samo kako bi zaradio. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 140
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje