Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

Rock spektakl: U Lisinskom će se izvesti legendarne pjesme...

Spektakl koji će na sceni sa više od 50 izvođača protutnjati kroz rock antologiju, do sada je vidjelo više od 150.000 ljudi, a nakon rasprodanih koncerata po Europi dolaze i u Zagreb

Foto: PROMO
0 komentara

'Highway To Heaven', 'We will Rock You', 'Whole Lotta Love', 'Bohemian Rhapsody', 'Smoke on The Water', 'Stairway To Heawen', 'Child in Time' i još mnoge druge legendarne pjesme koje su oblikovale naše živote, utjecale na stotine glazbenika, kreirale nove glazbene pravce i postale dio svjetske kulturne i glazbene baštine, u Zagrebu će izvoditi simfonijski orkestar iz Novog Sada pod palicom Fedora Vrtačnika.

POGLEDAJTE VIDEO:

Rock spektakl koji će na sceni sa više od 50 izvođača protutnjati kroz rock antologiju, do sada je vidjelo više od 150.000 ljudi, a nakon rasprodanih koncerata po Europi dolaze i u Zagreb 2. travnja.

Foto: PROMO

Od solista i benda preko zbora do simfonijskog orkestra, ovaj spektakl koji kombinira rock,operu i jazz ( s naglaskom na rock) izvesti će pjesme najpoznatijih bendova i glazbenika poput Led Zeppelina Deep Purplea, Queena, Pink Floyda, The Rolling Stonesa, The Doorsa, AC/Dca i Princea.

Ovo je prilika da publika čuje legendarne pjesme u novom ruhu, uz moćan orkestar i zbor, što će tim pjesmama udahnuti novi život i oživjeti sjećanja na odrastanje uz ove svevremenske bendove.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':


 

Tema: Muzika

Message