Obavijesti

Show

Komentari 65

Rocky je bio na dnu: U suzama se odrekao najboljeg prijatelja

Rocky je bio na dnu: U suzama se odrekao najboljeg prijatelja
1

U životu se s vremena na vrijeme dogode situacije u kojima moramo donijeti teške odluke, a neke od njih mogu čovjeku slomiti srce. Sylvester Stallone je sve to proživio...

VIDEO


Put do uspjeha za Sylvestera Stallonea (70) bio je prepun teških i izazovnih trenutaka, a jedan je bio posebno traumatičan. Glumac ga se nedavno prisjetio na društvenim mrežama.

Na početku karijere popularni Sly bio je toliko siromašan da je glumio u pornićima i ukrao ženin nakit i prodao ga. Stvari su krenule do te mjere nizbrdo da je 1971. godine postao beskućnik i tri je noći spavao na autobusnom kolodvoru u New Yorku. Nije imao za stanarinu niti za hranu. Najniže je pao kada je u trgovini pićem strancima pokušao prodati svoga psa Butkusa. Nije imao novca da ga hrani. Prodao ga je nekom čovjeku ispred dućana za samo 40 dolara (280 kuna). Od voljenog psa oprostio se u suzama.

Nakon dva tjedna gledao je boksački meč između Mohammeda Alija i Chucka Wepnera i to ga je inspiriralo da napiše scenarij za slavni film 'Rocky'. Napisao ga je za 20 sati. Pokušao ga je prodati i ponuđeno mu je 125.000 dolara (875.000 kuna). No imao je jedan uvjet: želio je glavnu ulogu u filmu. Htio je biti glavni lik, Rocky. Ali studio ga je odbio. Željeli su pravu zvijezdu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Rekli su mu da 'izgleda smiješno i smiješno govori' i on je otišao sa svojim scenarijem. Nekoliko tjedana kasnije, studio mu je ponudio 250.000 dolara (1,750.000 kuna) za njega. Odbio je. Zatim su ponudili 350.000 dolara (2,450.000 kuna). I to je odbio. Željeli su njegov film, ali ne i njega. Ustrajao je na svom 'ne'. On je morao biti u filmu.

Nakon nekog vremena, studio se složio s njegovim zahtjevom i dao mu 35.000 dolara (245.000 kuna) za scenarij i dopustio mu da glumi glavnog lika, a ostalo je povijest. Film je osvojio tri Oscara, a Stallone je nominiran za najboljeg glumca. 

Prva stvar koju je kupio kada je dobio honorar bio je - pas kojeg je prodao.

Stallone je toliko volio svog psa da je tri dana stajao ispred prodavaonice pića i čekao čovjeka kojemu ga je prodao. Čovjek s psom pojavio se trećeg dana. Stallone mu je objasnio zašto je prodao psa i molio ga da mu ga vrati. Čovjek je odbio. Ponudio mu je 100, 500 pa 1000 dolara. Čovjek ga nije želio prodati. Vjerovali ili ne, Stallone je morao dati čak 15.000 dolara (105.000 kuna) za psa kojega je prodao za 280 kuna. Ali dobio ga je natrag.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...