Show

Komentari 27

Roditelji Marija Valentića dobili kamp kućicu: Mirnije će spavati

Roditelji Marija Valentića dobili kamp kućicu: Mirnije će spavati

Građani su oduševljeni što su se svi aktivirali i željni su pomoći jedni drugima. Na društvenim mrežama neprestano dolaze informacije o ljudima koji trebaju pomoć i odmah se nastoji reagirati

Rodna kuća Marija Valentića (40) pretrpjela je veliku štetu u potresu u Petrinji. Valentić je već dva dana u rodnom gradu gdje radi na sanaciji, a njegovi roditelji sinoć su dobili kamp-prikolicu pa više ne moraju spavati u automobilu.

POGLEDAJTE VIDEO: Petrinja iz zraka

- Hvala ovim divnim ljudima iz Novog Marofa (koje ne poznajem) na posudbi kampice za mamu i tatu da mirnije pajke. Hvala i Juraju Šebalju na inicijativi - napisao je Valentić na društvenim mrežama. 

Istaknuo je da je dobro, ali da u srijedu baš i nije spavao. 

- Noćas sam sveukupno odspavao sat vremena, ali ne zbog straha, nego jednostavno nije išlo. Moji roditelji su dobro, noć su proveli u automobilu, ali, evo, svi smo dobro i idemo sada za Petrinju završiti radove na krovu pa ćemo nakon toga pomoći ostalim susjedima i rodbini. Hvala svima, ljudi. Izazovno je, ali dobro. Djelujemo - rekao je ovih dana za Story.

POGLEDAJTE VIDEO: PETRINJA DVA DANA NAKON POTRESA

Mnogo slavnih Hrvata na društvenim mrežama dijeli informacije o tome kako pomoći onima čije su kuće stradale u potresu. Presretni su što su se građani sami udružili i odlučili pomoći jedni drugima. 

POGLEDAJTE EMOTIVNE ISPOVIJESTI PETRINJACA:

Najčitaniji članci