Obavijesti

Show

Komentari 37

Roditelji opijeni slavom: Pili s djecom, drogirali se i bludničili

Roditelji opijeni slavom: Pili s djecom, drogirali se i bludničili
10

Dina Lohan je glavni krivac što se njezina kći Lindsay počela drogirati. Kris Jenner je kćeri odgojila da zarađuju novac golotinjom, a Woody Allen je zlostavljao kćer

VIDEO

Pojedini holivudski roditelji bili su zaslijepljeni slavom pa su svojoj djeci dozvoljavali i priređivali svašta, od blagonaklonog stava prema drogama i golotinji do pravog fizičkog zlostavljanja. 

Terry Shields je svojoj kćeri Brooke (49) dopustila da kao 11-godišnja prostitutka debitira u kontroverznom filmu 'Pretty Baby'. 

- Nije mi smetalo jer su svi likovi imali određenu dozu nevinosti. Redatelj u 'Pretty Baby' nije želio malenu Lolitu, već nevino dijete, a to je i dobio - kazala je Brooke. 

Majka i kćer su nekoliko godina kasnije pokušale prodati te fotografije kako bi dodatno promovirale film, no sud je zabranio njihovu distribuciju i ocijenio ih kao neprikladne. Terry je preminula 2012. godine. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

24sata

Dina Lohan (52) je glavni krivac što se njezina kći Lindsay (28) počela drogirati. Osim što je su majka i kćer skupa izlazile, opijale se i drogirale, Dina je svojoj maloljetnoj kćeri savjetovala da ide na plastične operacije. 

PA/Pixsell

Kris Jenner (59) odgojila je svoje kćeri tako da zarađuju novac skidanjem i golotinjom. Savjetovala ih je da posjete plastičnog kirurga kako bi ispravile svoje nesavršenosti, a odgojila ih je i da misle kako se sve vrti samo oko dobrog izgleda i bogatstva koje trebaju pokazati cijelom svijetu. 

Kris je nemarna majka, ne oblači se u skladu sa svojim godinama, često mijenja partnere koji su dosta mlađi od nje i nije nikakav uzor svojoj djeci, samo su neki epiteti kojima ju često 'časte' američki mediji. 

Screenshot E!

Courtney Love (50) je tijekom trudnoće uzimala heroin. Jako dugo je to poricala, no na kraju je ipak priznala. 

- I što sad? Nisam znala da sam trudna. Kada znate da je u vama beba koja raste svakog dana, sigurno nećete raditi nešto toliko glupo - kazala je Courtney. 

Press Association/Pixsell

Woody Allen (79) je više puta optužen za zlostavljanje maloljetnih djevojaka. Njegovu odluku da oženi svoju 35 godina mlađu posvojenu kćer Soon-Yi Previn javnost je osudila, a s njom redatelj ima i djecu. Njegova kćer Dylan Farrow koju je posvojio dok je bio u vezi s Miom Farrow, optužila ga je za seksualno zlostavljanje. 

- Kad sam imala sedam godina Woody Allen me uzeo za ruku i poveo na slabo osvijetljen tavan na drugom katu naše kuće. Rekao mi je da legnem na trbuh i igram se električnim vlakom svojeg brata. I seksualno me napao. Govorio mi je dok je to radio, šapćući mi da sam dobra djevojčica, da je to naša tajna i obećavao mi da ćemo ići u Pariz i da ću biti filmska zvijezda - kazala je Dylan. 

Pixsell


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju