Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

Roker Gile: 'Ostvarila mi se želja, rodit će se djevojčica...'

DRUGI PUT OTAC Srđan Gojković Gile i supruga Patricija curicu će nazvati Tara. Sin Uroš, kojega ima iz prvoga braka s producenticom Marinom Tarle-Gojković, je oduševljen

gile
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
4 komentara

Prije deset godina nisam bio na porođaju sina Uroša. Sad ću svakako otići, rekao nam je Srđan Gojković Gile (56). Frontmen beogradskog Električnog orgazma u listopadu će sa suprugom Patricijom dobiti kćer. Curici će, odlučili su, dati ime Tara.

gile INTERVJU Još uvijek se rado penjem na binu, radio bih to i zabadava

- Jako sam sretan. Čim sam doznao da je Patricija trudna, nadao sam se kćeri. Sina imam i curica mi je bila velika želja - priča Gile. Dodaje da je odgoj djevojčice njemu novo iskustvo i ne skriva da će je razmaziti. Ali tek onoliko da ne bude na njezinu štetu.

- Tko može odoljeti onom prvom dječjem frfljanju, pružanju ručica? Teško ću joj bilo što odbiti, ali pazit ću da je ne razmazim previše - govori nam roker. Njegov sin Uroš (10), kojega Gile ima iz prvoga braka s producenticom Marinom Tarle-Gojković, je oduševljen.

Foto: Privatni albumI Duhovnost je važna: Srđan svaki dan meditira barem jedan sat, a to je činio i sa suprugom Patricijom kad su zajedno posjetili New York

- Kaže da mu se ispunila životna želja. Stalno je ispitivao kad će dobiti brata ili sestru. Mora se strpjeti još samo koji tjedan - rekao je Gojković.

gile MEDITACIJA S GILETOM Produhovljeni roker Gojković je partijanje zamijenio budizmom

Dječja soba u njihovu stanu, priča, još nije namještena. Od Patricijinih roditelja dobili su dječji krevetić, kupili su, kaže, neke sitnice, ali većinu stvari tek trebaju nabaviti. Ovih dana spremaju se i u veliku kupovinu stvari za bebu. Gile svaki dan meditira barem jedan sat, a kad ima više vremena, meditira i dulje, dva, tri sata. Ipak, kći, kaže, neće uvlačiti u to bez da ona to sama poželi.

gile | Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

- Ne volim nikome nešto nametati. Tara će biti u kontaktu s meditacijom jer je to dio moje svakodnevice. I Patricija i ja meditiramo, a hoće li nam se Tara pridružiti, bit će to njezin izbor - rekao nam je Gile.

VIDI OVO! Sve se vidi: 13 najboljih dekoltea Hollywooda!

Naši partneri pišu
Message