Obavijesti

Show

Komentari 69

Romano Obilinović usamljen na godišnjicu: Marina, vrati mi se

Romano Obilinović usamljen na godišnjicu: Marina, vrati mi se
1

Tek kad je Marina otišla, shvatio sam da sam napravio glupost. Nedostaje mi, još je uvijek volim, rekao je Žorž koji je do nedavno 'častio' svoju bivšu uvredama

VIDEO

Umjesto da s Marinom slavim prvu godišnjicu veze, sjedim sam i razmišljam što i kako dalje. Svjestan sam da sam uprskao i da mi to nije prvi put, i zbog toga joj se javno ispričavam – kazao je Romano Obilinović, koji iskreno žali za svaku ružnu riječ i uvredu koju je izrekao Marini Raguž

Prva godišnjica veze, koju su Marina i Romano započeli u Big Brother kući, bila je iskra koja je zapalila bivšeg nogometaša. Godišnjicu je dočekao posvađan s manekenkom.

Romano priznaje krivnju za prekid veze, i nada se da još uvijek nije sve gotovo, da bi mu se Marina mogla vratiti.  Na društvenim mrežama počeo je objavljivati stare fotografije uz ljubavne stihove. 

 

DOTAKNI ME USNAMA JOŠ VOLI ME PJESMAMA

A post shared by Romano Obilinović (@romano_obilinovic) on

 

- Bio sam ljut, reagirao sam u afektu, kao i puno puta do sada, ali oni koji me bolje poznaju, znaju da mene to brzo prođe, da nema zle namjere, i da nisam tip koji bi nekoga stvarno uvrijedio. Što ću sad, svjestan sam da me 'odnilo', i zato se ovako javno i ispričavam – kaže Romano.

- S Marinom mi je bilo prekrasno, nikad s nijednom drugom ženom mi nije bilo ljepše, i tek kad je otišla, shvatio sam kakvu sam glupost napravio. Meni je još uvijek stalo do nje, nadam se da je i njoj barem malo stalo do mene, i da će za početak prihvatiti moju iskrenu ispriku. Samo ona zna koliko je volim i koliko mi znači, a zna i kakav sam, da moja nagla narav i nepromišljene reakcije nisu iz zle namjere, nego je to moj temperament. Mene to jako brzo prođe i žalim za onim što sam napravio - ispričao je Žorž.

Romano je svjestan da će nakon ovih riječi mnogi prozvati 'papučarom', no nije ga briga. Spreman je, kaže, na sve da mu se Marina vrati.  

 

Malo kupanja sezona je otvorena amigooooooo a sad ostro po vinu

A post shared by Romano Obilinović (@romano_obilinovic) on

- Navikao sam na nju, nedostaje mi, svako malo mi se čini da će se pojaviti od nekud i nasmijati mi se. Naša ljubav bila je strastvena, frcale su iskre, bilo je i 'smija i suza', spreman sam sve zaboraviti i iskreno se ispričati, te ostaviti mogućnost da još jednom krenemo ispočetka. Da sam bar prihvatio njenu ponudu i krenuo u Istanbul, možda bi sve bilo drugačije - rekao je Romano.

Podsjetimo, Romano je odbio otići s Marinom u tursku prijestolnicu, kada je ona dobila angažman u modnoj industriji. 

- Što ću ja u Istanbulu? Ona će na revije i partyje, a ja ću sjediti u kafiću, čekati je, i moliti Boga da me neko bombom ne raznese – kazao je tada Romano, koji je tada priznao da je stvarno namjeravao oženiti Marinu.

- Vidjeli ste svi da sam kleknuo pred nju, imao sam i prsten, namjeravao sam je zaprositi, ali ona to nije željela. Ja sam nju volio, bio sam zaljubljen, želio sam provesti život s njom.

No Romano je nakon Marininog odlaska 'okrenuo ploču', ružnim riječima počastio je i nju, i njenog bivšeg zaručnika Sašu Muheka, a Marina se požalila da joj je prijetio.

- Stalno me uvlače u taj svoj cirkus, njima treba pozornost medija koju ne mogu drugačije imati, a ja u tome apsolutno ne želim sudjelovati. Muhek me ne zanima, niti me ikad zanimao, a s Marinom sam se razišao, i ništa od nje ne tražim. Ni novac, ni mobitel..., ništa. Samo da me pusti na miru - kazao je Romano.

No godišnjica veze natjerala je da 'progleda' i da javno prizna kako Marinu još uvijek voli.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'