Show

Komentari 15

Ronaldo je oduševio u pidžami: S Georginom je čestitao Božić...

Ronaldo je oduševio u pidžami: S Georginom je čestitao Božić...

Želimo vam sretan Božić!! Pun ljubavi, zdravlja i sreće, napisao je nogometaš, a objava je u kratkom roku skupila preko osam milijuna lajkova. Fotkali su se u kućnom izdanju pored božićnog drvca

Cristiano Ronaldo (35) pridružio se ostalim poznatim 'facama' koje su na društvenim mrežama objavile obiteljsku čestitku. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pozirao je s djevojkom Georginom Rodriguez (26) i djecom. Fotografirali su se u pidžamama pored božićnog drvca i svi su bili vidno raspoloženi.

- Želimo vam sretan Božić!! Pun ljubavi, zdravlja i sreće - napisao je nogometaš, a objava je u kratkom roku skupila preko osam milijuna lajkova.

Iako je sada pozirala u 'čednom izdanju', Georgina je nedavno 'osvanula' u crvenom čipkastom bodiju. Fotkala se na bijelom kauču pored božićnog drvca, a posebnu pozornost ukrali su luksuzni detalji s potpisom brenda Louis Vuitton.

Na nogama je nosila papuče poznatog brenda čija je cijena na službenim stranicama Louisa Vuittona 8700 kuna, a na kauču je imala i deku s logotipom brenda čija je cijena 9500 kuna.

Ronaldo je s argentinskom manekenkom u vezi od 2016., a golupčići odgajaju četvero mališana. Nogometašu su surogat majke rodile troje djece: Cristiana Ronalda Juniora (10) te blizance Matea (3) i Evu Mariju (3), dok mu je Georgina rodila kćer Alanu Martinu (3).

Najčitaniji članci