Obavijesti

Show

Komentari 41

Ronaldova zaručnica naglasila obline haljinom u Cannesu, ali modne stručnjake nije očarala

Ronaldova zaručnica naglasila obline haljinom u Cannesu, ali modne stručnjake nije očarala
11

Cannes film festival nije samo pozornica za nova filmska postignuća, već i za zadivljujuće haljine i druge modne kombinacije slavnih. Tako je na jednu premijeru stigla i Georgina Rodriguez

Osim što je filmski festival u Cannesu prilika za prikazivanje novih i intrigantnih filmova, to je i mjesto na kojem se zvijezde hvale svojim zanimljivim haljinama i drugim blistavim modnim kombinacijama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Ove godine je među tim zvijezdama bila i manekenka Georgina Rodriguez (27), poznatija kao zaručnica portugalskog nogometaša Cristiana Ronalda (36). Ona je također majka njegovog najmlađeg od četvero djece, kćeri Alane Martine (3).

Rodriguez nema snažne veze s filmskim svijetom, no otkako je u vezi s jednim od najpopularnijih nogometaša na svijetu, uspjela je od sebe stvoriti brend i postati zaštitno lice nekoliko modnih kampanja.

Baš su chic: Tilda i Timothée imaju divne modne kombinacije
Baš su chic: Tilda i Timothée imaju divne modne kombinacije

Georgina se na crvenom tepihu za premijeru filma "Francuska" redatelja Brune Dumonta (63) pojavila u dugoj haljini čokoladno smeđe boje. Pripijena haljina s visokim izrezom iznad bedra istaknula je sve njene obline.

France Premiere - 74th Cannes Film Festival

Asimetrična haljina s potpisom francuskog dizajnera Jeana Paula Gaultiera (69) posebna je zbog kožnih detalja, koji ukrašavaju rame i torzo haljine. Tu su i kožne resice iznad proreza na haljini.

France Premiere - 74th Cannes Film Festival

Izgled je upotpunila svijetlim sandalama s visokom potpeticom, okruglim naušnicama brenda Chopard, kao i prstenjem na obje ruke, među kojima je i njen zaručnički prsten. Kosu je skupila u visoki rep, a i jednostavno se našminkala.

France Premiere - 74th Cannes Film Festival

Ovakav klasični model haljine s dubokim dekolteom navodno je jedan od manekenkinih omiljenih, ali neki stručnjaci smatraju da to nije za nju te da bi se trebala kloniti proreza.

2021 Cannes Film Festival

Međutim, ti komentari su u manjini i čini se kako će Ronaldova draga nastaviti nositi ovakve modele haljine, jer je bila jedna od najprimjećenijih na premijeri.

Georgina je viđena u odličnom raspoloženju i ranije tijekom dana, a smatra se kako je za to djelomično zaslužan i odmor koji je s Ronaldom provela na njegovoj jahti.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU EKSPERIMENTA: