Obavijesti

Show

Komentari 29

Ronaldova zaručnica nekoć je konobarila, a sada uživa u modi

Ronaldova zaručnica nekoć je konobarila, a sada uživa u modi
29

Georgina je Cristiana upoznala dok je radila u Guccijevoj trgovini. Zanosna crnka očarala je Ronalda i osvojila njegovo srce i rodila mu djevojčicu. Georgina je uspjela ono što mnoge njezine prethodnice nisu...

VIDEO

Nogometaš Cristiano Ronaldo (34) i model Georgina Rodriguez (25) nalaze se ovih dana u Dubrovniku. Doletjeli su privatnim zrakoplovom i odsjeli u vili Šeherezada gdje su boravile i mnoge druge zvijezde. Uživaju u, kako kažu, ljepotama starog grada i lijepom vremenu. Georgina objavljuje fotografije kako se odmara u Lijepoj našoj, a neizostavno je sunčanje na terasi vile, čitanje pa i izbjeljivanje zubi uz Jadransko more u pozadini. Vrhunska reklama za Hrvatsku...

Georgina Rodriguez rođena je 27. siječnja 1994. u Buenos Airesu u Argentini. Rano se s obitelji preselila u španjolski gradić Jaca gdje je njezin otac otišao zbog nogometa. Njezini roditelji su Jorge Rodriguez i Ana Maria Rodriguez Hernandez. Otac joj je bio nogometaš, ali nije stigao dalje od druge argentinske lige.  

Već sa četiri godine Georgina i njezina sestra krenule su na plesni tečaj. Ples je njezina velika ljubav. Dugo je odrastala u Jaci, gdje je radila i kao konobarica. Kasnije se preselila u Englesku kako bi učila engleski jezik. Radila je i kao čistačica dok se školovala. Umjesto povratka u rodni grad, crnka se preselila u Madrid kako bi radila kao asistentica prodaje u Gucci trgovini. Upravo joj je taj posao promijenio život i omogućio da upozna Ronalda. Georgina se okrenula i modelingu. Zbog veze sa svjetski poznatim nogometašem postala je sve traženija u svijetu mode.

Mlada djevojka privukla je pozornost Cristiana dok je radila za Gucci, a vjeruje se da se par upoznao 2016. u Madridu na eventu modne kuće Dolce & Gabbana. Nakon što ju je primijetio pozvao ju je na spoj.

 POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:00

Prvi put su viđeni u javnosti 2016. u Disneylandu u Parizu. Nedugo nakon vidjeli su ih i na koncertu Justina Biebera u Madridu. Pred medijima su se prvi put pojavili u siječnju 2017. na dodjeli Fifinih nagrada u Zurichu gdje je Cristiano proglašen i najboljim nogometašem svijeta. Uslijedili su i njezini dolasci na njegove utakmice, često u pratnji njegova sina.

Od zanosne prodavačice koja je pokušavala izgraditi karijeru u svijetu mode, postala je zaručnica jednog od najboljih igrača svijeta i majka njegove djece.

Najprije je Georgina brinula o njegovu osmogodišnjem sinu, u međuvremenu je surogat majka Cristianu rodila blizance, dok je istodobno i Georgina bila trudna. Nakon što je rodila djevojčicu, odjednom se našla u ulozi majke četvero djece.

Sredinom studenoga 2017. sretan par dobio je Alanu Martinu (1), na porodu je bio i sam Ronaldo kojemu je to četvrto dijete. Osim najmlađe kćeri Alane Martine, ima i sina Cristiana Juniora (8) te jednogodišnje blizance Evu i Matea (1).

Georgina voli obiteljski život, voli djecu, životinje i prirodu, često vježba s Cristianom. Obožava salsu. Karijeru gradi kao model i prava je Instagram zvijezda.

Uživaju u Dubrovniku: Ronaldo i Georgina otišli na večeru
Uživaju u Dubrovniku: Ronaldo i Georgina otišli na večeru

Nakon što je prestala raditi za Gucci i Pradu zbog neprestane medijske pažnje i paparazza, potpisala je ugovor s modnom agencijom Uno. 

World Cup - Group B - Portugal vs Morocco

U dobrim je odnosima s Ronaldovom majkom te ih možemo vidjeti sve zajedno na fotografijama koje dijele s fanovima. Nogometaš je više puta istakao kako mu je majka najvažnija žena u životu i dao do znanja da također ima veliku ulogu oko njegovih profesionalnih i privatnih odluka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Nakon što se uselila u njegovu vilu povezala se s ostatkom njegove obitelji koja ju je kako se čini, na fotografijama koje dijele, odlično prihvatila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Romantične večere, putovanja i izlasci stalan su prizor na službenim profilima para te pokazuju kako se vole. 

Rodriguez je velika zaljubljenica u modu pa nosi poznate modne brendove poput Versacea, Prade, Hermesa, Balmaina, Chanela, ali se ne stidi priznati kako je kupovala i u Zari kada ih si nije mogla priuštiti. Za vrijeme Svjetskog prvenstva imali smo priliku vidjeti je u Rusiji gdje je pratila sve važne utakmice svog odabranika.

Ronaldo je potpisao ugovor s talijanskim Juventusom te Georgina sada živi u Torinu, s ostatkom obitelji. Počela se pojavljivati i samostalno na društvenim događanjima. Nedavno se pojavila na crvenom tepihu filmskog festivala u Veneciji.  

 

Juventus v Real Madrid - UEFA Champions League - Final - National Stadium

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura
Hollywood je stigao u Zadar, a stanari odobrili: 'Samo nek' oni snimaju, dali su nam po 700  €'
ZADAR PRETVORILI U MOSUL

Hollywood je stigao u Zadar, a stanari odobrili: 'Samo nek' oni snimaju, dali su nam po 700 €'

Zadarski kvart Voštarnica danima je bio zatvoren za parkiranje, a dio centra grada preko noći pretvorio se u irački Mosul. Stanari nam otkrivaju kako je to biti u žiži zbivanja...