Obavijesti

Show

Komentari 12

Rooney se javno ispričao nakon skandala s tri plavuše: 'Nadam se da ćemo prijeći preko ovog'

Rooney se javno ispričao nakon skandala s tri plavuše: 'Nadam se da ćemo prijeći preko ovog'
10

Zanimljivo je to da je njegova isprika stigla samo nekoliko sati nakon što je djevojkama koje su objavile fotke platio jednu funtu za otkup autorskih prava, a prije toga ih optužio da su ga ucjenjivale

Bivši engleski nogometaš Wayne Rooney (35) nedavno je postao glavna tema britanskih medija zbog partijanja s influensericom Tayler Ryan (21) i njezine dvije prijateljice od kojih je jednu i poljubio u javnosti. Nakon što su fotografije s njihove zabave obišle čitav svijet, nogometaš se odlučio javno ispričati obitelji i nogometnom klubu Derby County.

Oženjeni otac četvero djece, koje je dobio s dugogodišnjom suprugom Coleen Rooney (35), izjavio je kako se nada da će 'krenuti dalje'. Zanimljivo je to da je njegova isprika stigla samo nekoliko sati nakon što je djevojkama koje su objavile fotke platio jednu funtu za otkup autorskih prava, a prije toga ih optužio da su ga ucjenjivale. 

- Napravio sam pogrešku. Otišao sam na privatnu zabavu s dvojicom prijatelja i želim se ispričati svojoj obitelji i klubu zbog objavljenih fotografija te se nadam da ćemo prijeći preko ovoga. Zahvalan sam klubu Derby County jer mi je dao priliku da ga vratim gdje pripada i dat ću sve od sebe da to i napravim. Veselim se pripremama za iduću utakmicu - rekao je Rooney kojemu je ovaj skandal poljuljao mjesto na trenerskoj klupi. Mnogi se sada pitaju kako će trenirati grupu mladih muškaraca, ako ni sam sebe ne može kontrolirati. 

Djevojke koje su snimile fotke ispričale su se Rooneyu priznavši da su se 'zanijele'.

Rooney sada posjeduje autorska prava na fotografije što znači da može tužiti svakog tko ih iskoristi u medijima ili na društvenim mrežama.

Podsjetimo, nakon tulumarenja u noćnom klubu Chinawhite u Manchesteru, Rooney je završio pijan u hotelskoj sobi s tri atraktivne plavuše.

Odlazak u hotelsku sobu navodno je bila ideja poznatog nogometaša no, situacija je eskalirala u trenutku kada su djevojke počele objavljivati fotke s njihovog druženja na društvenim mrežama.

Atraktivne plavuše su u donjem rublju plesale oko Rooneya koji je spavao na stolici, a cijelu 'hotelsku feštu' zabilježile su kamerom. Kada je nogometaš došao sebi i shvatio što su djevojke napravile, pozvao je policiju. 

- Bojao sam se da će me ucjenjivati s tim fotografijama - izjavio je Rooney za Mirror, no iz policije tvrde da nisu zaprimili nikakvu službenu žalbu.

Odvjetnik nogometaša zaprijetio je djevojkama da će ih tužiti nakon čega su one pristale predati mu sporne fotografije i ispričale se. Roditelji djevojaka također su se javno oglasili i ispričali Rooneyu zbog neugodnosti i ponašanja svojih kćeri.

Bivši engleski reprezentativac je već 12 godina u braku s Coleen Rooney. Prevario ju više puta no ona je unatoč svemu ostala s njim. Coleen je očito povjerovala u suprugovu stranu priču te smatra kako je Wayne žrtva namještaljke te je odbila prekinuti godišnji odmor s njihova četiri sina u Abersochu u sjevernom Walesu.

- Apsolutno ga podupire i stoji iza njega. Razgovarali su i ona u potpunosti vjeruje njegovoj verziji događaja. Ma oni su čvrsti poput stijene - rekao je izvor blizak paru za britanski tabloid.