Obavijesti

Show

Komentari 4

Roth i Antonija Šola ušli su u finale za Hit godine u 2021.

Roth i Antonija Šola ušli su u finale za Hit godine u 2021.
3

S obzirom na to da se nalazimo u prilično teškim vremenima, a koja utječu na sve naše živote, neka nam glazba i dalje bude zvonka radost i da nam je snage da iz svega ovoga izađemo još jači, poručio je Roth

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: 'Zaljubljena sam. Te noći dok smo snimali osjetila se kemija'

'Cijena prave ljubavi', simbolična pjesma u ova teška vremena, koju su u duetu otpjevali frontmen grupe Vigor Mario Roth (38) i pjevačica Antonija Šola (40), suvereno je osvojila domaću nagradu publike - Cesaricu za Hit veljače.

Dobili su najveći broj glasova hrvatske publike na pet različitih glasačkih platformi. Ovom pobjedom ušli su u finale izbora za glavnu nagradu Cesarice početkom 2021. za Hit godine. Kokurencija su im bili: Jelena Rozga (42), Nina Badrić (47), Jacques Houdek (38) te Matija Cvek i Matija Dedić (47).

POGLEDAJTE VIDEO:

- Hvala vam, dragi ljudi, idemo dalje zajedno. Neka nas ova pjesma uvijek podsjeća na zajedništvo i dane kad shvaćamo da čovjek samo srcem dobro vidi, kao i na dane kad smo naučili bez čega možemo i što nam je zaista važno. Dane kad se ponovno učimo strpljenju, poštivanju sebe, drugoga i prirode koju uzimamo zdravo za gotovo. Vjerujem da ćemo nakon ovoga svi biti bolji jedni drugima i prema prirodi - istaknula je Antonija Šola u svojoj objavi povodom osvajanja ove laskave nagrade.  

- Osjećam veliku zahvalnost, prije svega prema glazbenim urednicima koji su dopustili da naša pjesma pronađe put do svakog slušatelja, a onda naravno, ništa manje važno, i prema svima onima koji su svojim glasovima nesebično pomogli da uđemo u utrku za Hit godine. Hvala našoj publici jer su oni jedini razlog zbog kojeg postojimo, a mišljenje publike u našem poslu jest najvažnije. Zato nam ovo priznanje posebno imponira. S obzirom na to da se nalazimo u prilično teškim vremenima, a koja utječu na sve naše živote, neka nam glazba i dalje bude zvonka radost i da nam je snage da iz svega ovoga izađemo još jači i sretniji. Grupa Vigor vam obećava puno, puno divnih i veselih koncerata čim ovo prođe, diljem Hrvatske i regije - zaključio je Roth.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: 'Suzana' Mejaša i Vigora sada je novi hit: 'Zaista smo sretni'

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:29
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac