Obavijesti

Show

Komentari 100

Rozga i Hauser na ljetovanju: Umjesto pusa 'pali' su selfieji

Rozga i Hauser na ljetovanju: Umjesto pusa 'pali' su selfieji
5

UŽIVAJU NA PLAŽI Violončelist je pjevačicu odveo na omiljenu stjenovitu plažu, gdje su radili selfieje, a pogledi kupača i prolaznika nisu im ni najmanje smetali

VIDEO

‘Vječni zaručnici’ Stjepan Hauser (31) i Jelena Rozga (39), u pauzama između mnogobrojnih nastupa, dane krate u njegovu rodnom Raklju kraj Pule.

POGLEDAJTE VIDEO: Rozga i Hauser na ljetovanju

Pokretanje videa...

00:21

Violončelist je pjevačicu odveo na omiljenu stjenovitu plažu, gdje su radili selfieje, a pogledi kupača i prolaznika nisu im ni najmanje smetali.

- Uživamo na plaži - rekao je Stjepan, dok je Jelena bila romantičnija pa je citirala Zdravka Čolića sa stihom: 'Pogledom me miluješ...'.

Ipak, čini se kako se glazbeni par nije baš najbolje uskladio za plažu. Rozga, koja inače njeguje besprijekorni porculanski ten, odjenula je crni bikini i pokazala zavidnu liniju. Hauser je pak na plažu došao u kratkim hlačama i majici koju je lagano zadigao. Iako su temperature visoke ovih dana, na ručnik je sjeo u tenisicama.

 

Enjoying the beach... 🙂❤️#selfie #summer #sea #beach #croatia #love

A post shared by Stjepan Hauser (@stjepanhauser) on

- Vas dvoje ste baš savršen par. Predivni, a Jelena izgleda kao Barbie lutkica - komentari su obožavatelja. Osim bezbrižnog lješkarenja, zaručnici vole i aktivnosti pa su se nedavno vozili gliserom i skuterom za vodu.


Stjepan je u oba slučaja preuzeo ulogu kapetana pa je tako sjedio za upravljačem i provozao Jelenu oko Palmižane i Splita. 
Samo koji dan ranije Puljanin je proslavio 31. rođendan u obiteljskom domu u Raklju. Oca Maria i majku Mariju počastio je delicijama u lokalnom restoranu.

 

The best parents in the world!! 🙂❤️

A post shared by Stjepan Hauser (@stjepanhauser) on

- Oni su najbolji roditelji na svijetu - rekao je glazbenik. Njegova majka za Splićanku kažu da joj se sviđa te da je jednostavna poput djevojke iz susjedstva. 
- Ako se vole i ako su sretni, neka im je sa srećom - rekla je Marija. Par se zaručio u lipnju 2015. nakon pola godine veze.

- Zaintrigirao me iste sekunde, a zaljubila sam se u trećoj minuti našeg susreta - tvrdi Jelena. Prvu godišnjicu veze proslavili su u japanskom restoranu u centru Zagreba, a nije poznato koju će lokaciju odabrati za skorašnje slavlje. Par je u medijima dobio titulu “vječni zaručnici” jer ne misle stati pred oltar.

- Svadbu ne planiramo jer nam papir ništa ne znači, bit ćemo vječni zaručnici - rekla nam je Jelena o bračnim planovima. 
Stjepan će uskoro morati spakirati kofere jer on i, kolega iz 2Cellosa, Luka Šulić (29) imaju koncert u Barceloni 24. lipnja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 100
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu