Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
7 komentara

Rozga i Željko Joksimović su najglamuroznije osobe u 2014.

U četvrtak je u prepunom Green Gold Clubu održan peti po redu Izbor za najglamuroznije osobe, a tu titulu su osvojili Jelena Rozga i Željko Joksimović

youtube
Video: youtube
7 komentara

Visoki kriteriji koji su postavili ogranizatori Izbora naišli su na veliki interes javnosti, te je Izbor za najglamuroznije osobe prerastao u regionalni Izbor.

Organizatori izbora vjeruju kako će ovogodišnji nositelji titule, svojom uzornom pojavom u javnosti, poslužiti kao pozitivan primjer cjelokupnom društvu, svojim obožavateljima, ali i svojim kolegama iz društveno javnog života.

Jelena se zahvalila putem videa.

Na eventu koji je vodila Vjekoslava Bach, brojini gosti poput Kristine Krepele, Emine Pršić, Maria Rucnera, Borisa Kosmača, Asima Ugljena, Tamre Roglić, Sanje Bjedov, Jelene Katarine Kape i mnogih drugih uživali su u fantastičnom preformancu Diamond soul factorya by Irena Viličić.

Uz Izbor, održala se i humanitarna modna revija Marla Designea by Nives Stepinac Grgurić, te Agjamal by Martina Kuntić. Revije su nosile mlade manekenke UMAHa, te predivni modeli Tarol i Best model agencije. Za glamurozne frizure modela bila je zadužena hair stilistica Ines Petrić, a glamurozni make up potpisije visažiztica Jasmina Kovačićek. Finacijska sredstva ovoga puta darovala su se Osnovnoj školi Dragutin Tadijanović u Vukovaru, a ček u iznosu od 3000,00 kn preuzela je ravnateljica škole gđa Lidija Miletić.

Popularni tamburaši Dyaco do ranih jutarnjih sati zabavljali su sve prisutne goste.

Osim zabavnog djela programa, svi prisutni gosti uživali su u ukusnoj torti slastičarnice Memy te u bogatim darovima koje su osigurali Shiseido, Catrice cosmetics i HIT Records.

Naši partneri pišu
Message