Obavijesti

Show

Komentari 166

J. Rozga opet kopira Severinu: Žele nadmašiti jedna drugu?

J. Rozga opet kopira Severinu: Žele  nadmašiti jedna drugu?
7

Scene starog Rozgina spota “Zanemari” neodoljivo podsjećaju na one iz Severininih hitova “Brad Pitt”, “Gade” i “Haljinica boje lila”, ali Rozga tvrdi da nikog nije kopirala

VIDEO

Jelena Rozga (35) pozira u novom spotu “Dobitna kombinacija” pored automobila baš kao što je to napravila prije dva mjeseca Severina (40) u “Italiani”. Splićanki nije prvi put da kopira stariju kolegicu i prijateljicu.

Osim što se bore za titulu kraljice estrade, pjevačice se svim silama trude nadmašiti jedna drugu atraktivnim spotovima i izazovnom odjećom. Scene starog Rozgina spota “Zanemari” neodoljivo podsjećaju na one iz Severininih hitova “Brad Pitt”, “Gade” i “Haljinica boje lila”. Obje nose slično seksi rublje, a prostor u kojem su snimale uređen je gotovo jednakim tapetama. Te spotove potpisuje isti redatelj Darko Drinovac. Iako su za nove videouratke odabrale različite redatelje, rezultati su ponovno vizualno slični. Odjenule su kratke haljine gotovo identičnog kroja što je rezultat suradnje s istim modnim dizajnerima. Jedina je razlika što starija Seve pjeva naslonjena na najnovniji automobil, dok je mlađa Jelena odabrala dobro uščuvani oldtimer.

Rozga takve usporedbe smatra smiješnima. Dodaje da nikad nikoga nije kopirala i da oduvijek radi originalne stvari. Severinu ne smatra konkurencijom i jako je poštuje. Zanimljivo je i da pjevačice istodobno predstavljaju svoje spotove.

To im također nije prvi put da su se “termini” pjevačica koje ciljaju istu publiku poklopili. Veliki Severinin povratnički koncert, nakon što je postala majka sina Aleksandra, bio je iste večeri kad i Jelenin. I tada su mnogi obje uspoređivali jer su nastupale u kratkim i svjetlucavim haljinama. Kako izgleda novi Severinin spot za pjesmu “Italiana”, možete pogledati  na našem portalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vole odijevati kratke haljine kojima ističu izazovno tijelo     

Severina je prije sedam mjeseci dobila sina Aleksandra. U vrlo kratkom roku dovela je liniju u red, ali nosi steznik.

- Jako me stišće tako da jedva govorim. Sve je u redu, majke to znaju - našalila se pjevačica kad su je pitali kako se uspjela tako brzo istesati. Rozga na nastupima odijeva ultraminjake. Nekoliko puta nastupala je bez rublja. Otkrila je kako joj je to savjetovala kolegica Ivana Kovač. Na nastupu na Splitskom festivalu tange su joj se ocrtavale na haljini, a to joj se nije svidjelo. Ivana joj je rekla da ih skine. Jelena ju je poslušala i od tada pjeva samo u kratkim haljinama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 166
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje