Obavijesti

Show

Komentari 5

Rujan na malim ekranima: Ove jeseni čeka nas 10 novih serija

Rujan na malim ekranima: Ove jeseni čeka nas 10 novih serija
8

Nastavak ‘Krune’ i ‘Živih mrtvaca’ zajedno s osam potpuno novih serija zabavit će nas ove jeseni

U rujnu nas očekuje plejada zabavnih, misterioznih i kriminalističkih serija koje će razbiti monotoniju jeseni i hladnih dana.   
Od dramskih serija na malim ekranima stiže 'The Morning Show' u kojoj glavne uloge imaju Jennifer Aniston, Steve Carell i Reese Witherspoon. Serija daje izmišljenu verziju onog što se događa iza kamera prije snimanja ranojutarnjih TV emisija, a seriju je osmislio Michael Ellenberg prema idejama iz knjige CNN-ovog starijeg dopisnika Briana Steltera 'Top of the Morning' koju je izdao 2013. godine.

Tu je i odvjetnička drama 'Bluff City Law' s Jimmyjem Smitsom i Caitlin McGee, koja prati život poznatog odvjetnika Elijah Straita nakon smrti supruge.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Iz Netflixove radionice dolaze serije ‘The Politician’, ‘The Witcher’ i ‘The Crown’ koje su najavili još početkom 2019. godine. Serija ‘The Politician’ prati političke borbe u srednjoj školi i Paytona Hobarta, ambicioznog srednjoškolca koji ima sve, a nedostaje mu samo jedna sitnica: želi predvoditi učeničko vijeće samo kako bi jednog dana predvodio zemlju. 

Treća sezona serije ‘The Crown’ također donosi brojne promjene. Ulogu kraljice Elizabete II. preuzela je Olivia Colman koja je osvojila Oscara za najbolju glavnu glumicu u filmu “Miljenica”. Također, zanimljivo je kako je cijela glumačka postava treće sezone potpuno nova. 

Junakinja iz stripa 'Detective Comicsa' u kojem se prvi put pojavila u srpnju 1956. kao Katherine Webb-Kane također je dobila svoju seriju. Australska glumica Ruby Rose, poznata po ulogama u seriji 'Orange is the New Black' glumit će Batwomen, a i sama je rekla da joj je ta uloga ispunjenje životnog sna.

- Batwoman i ja smo po osobnosti veoma slične i jako se veselim da počnemo sa snimanjem - rekla je Ruby još prošle godine. 

Osim drame o kraljici Elizabeti, u središtu pozornosti su i dvije serije fantazije ‘His Dark Materials’ te treća serija ‘Walking Deada’. 
Po knjizi istog imena od Philipa Pullmana dolazi britanska serija 'His Dark Materials' koja prati dvoje djece, Lyra Belacqua i  Will Parry koji kreću u u čarobnu avanturu kroz paralelne svjetove.

Novi spin off ‘Walking Deada’ ko-kreacija je Scotta M. Gimplea i pisca Matthewa Negretea, a usredotočit će se na prvu generaciju koja će postati punoljetna u apokalipsi kakvu poznajemo. Neki likovi će postati heroji, drugi zlikovci, a postava likova kakvu znamo do sada zauvijek će se promijeniti. 

POPIS EMITIRANJA SERIJA: 

- 23. 9., NBC, Bluff City Law, premijera

- 27. 9., Netflix, 2. The Politician, premijera

- 29. 9., Epix, Gofather of Harlem, premijera

- 2. 10., Fox, Almost Family, premijera

- 6. 10., CW, Batwoman

- 10. 10., AMC, Walking Dead, jubilarna deseta sezona

- 17. 11., Netflix, Kruna, treća sezona s novom glumačkom postavom

- His Dark Materials, HBO, datum nepoznat

- The Witcher, Netflix, datum nepoznat

- The Gilded Age, HBO, datum nepoznat, radi Julian Fellowes koji je radio seriju Downtown Abbey

- The Morning Show, datum nepoznat

- Watchmen, HBO, datum nepoznat

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...