Obavijesti

Show

Komentari 88

Rumunjska Kim Kardashian je posvojila dječaka pa ga vratila

Rumunjska Kim Kardashian je posvojila dječaka pa ga vratila
4

Da se riješi etikete sponzoruše koju su joj 'prišili' nakon što se udala za 38 godina starijeg bogataša, na jednu večer je posvojila Alexa. Vratila ga je jer je plakao

VIDEO

Pažnju rumunjske i svjetske javnosti Monica Columbeanu (26) privukla je kad se kao 18-godišnja djevojka udala za Irinela Columbeanua, koji je imao 56 godina kad su se uzeli. Malo tko se začudio kad su se rastali. Kako bi rumunjskim medijima, koji je nazivaju najobičnijom sponzorušom, dokazala da je s multimilijunašem Irinelom bila zbog ljubavi, a ne zbog novca, odlučila je stvoriti bolju sliku o sebi. 

Kako bi se predstavila kao žena s pravim obiteljskim vrijednostima, Monica je  zaključila da bi najpametnije bilo pokazati koliko voli djecu. Otišla je u posjet sirotištu u Bukureštu, izabrala siroče i pokrenula proces posvajanja. 

Monica je izabrala trogodišnjeg dječaka Alexa. Rekla je da mu želi pružiti život u kojem ni u čemu neće oskudijevati. Dječaka je za vikend odvela u luksuznu vilu u kojoj je živjela s tadašnjim suprugom kako bi mališan vidio da postoji život drugačiji od onog u sirotištu. Vratila ga je u sirotište nakon samo jedne noći. Išao joj je na živce jer je plakao i nije htio zaspati. Više je nije privlačila ideja majčinstva i 'igranje' obiteljske žene.

- Došla je u sirotište i rekla da želi dijete. Družila se s Alexom i povela ga kući. Vratila ga je već drugi dan rano ujutro jer je plakao i nije mogla spavati zbog njega. Posvojenje je odmah stopirano - rekao je Stefan Cristofor koji sirotište vodi s kćerkom Mihaelom.

Nakon rastave s Irinelom, Monica vodi život glavne rumunjske starlete. Dobra je s Paris Hilton (33), nazivaju je rumunjskom Kim Kardashian (33), pojavljuje se na svakom eventu i trenutačno ima novog dečka koji joj je ljubav odlučio dokazati kupnjom automobila od 864.000 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu