Obavijesti

Show

Komentari 16

Ruski milijarder predstavio supruzi ljubavnicu Naomi

Ruski milijarder predstavio supruzi ljubavnicu Naomi
4

Čini se da od vjenčanja manekenke i milijardera neće biti ništa budući da je Doronin još u braku. Navodno se razišao od žene prije deset godina

'Crna pantera' i ruski milijarder u vezi su od 2008. godine. Svako malo su se pojavljivala nagađanja da planiraju zaruke, pa i vjenčanje. No, čini se da od njihove svadbe neće biti ništa budući da je Vladimir Doronin (47) već u braku. Britanski mediji otkrivaju kako se na nedavnoj humanitarnoj priredbi, kojoj je domaćica bila Naomi Campbell (39), pojavila Ekaterina Doronin s kćerkom Katjom. Svi zajedno pozirali su nasmiješeni, iako je navodno milijarderova supruga prošle godine napala manekenku.
- To je samo obična afera. Naomi se vara ako misli da mi može oteti supruga - izjavila je svojedobno Ekaterina. Ona s Katjom živi u Londonu, a njeni prijatelji otkrivaju da su se s Vladimirom razišla prije deset godina te su samo formalno još u braku.
- Uspio sam ostati u dobrim odnosima sa suprugom i kćeri i bio sam jako sretan što su zajedno sa mnom podržali Naominu akciju - izjavio je u četvrtak Doronin na reviji kojom je manekenka skupljala donacije za žrtve potresa na Hatijiu.