Obavijesti

Show

Komentari 1

Ružica i Barica oduševile žiri: 'Sretan sam što ih imam tu'

Ružica i Barica oduševile žiri: 'Sretan sam što ih imam tu'
5

Bravo, cure! Ovdje se vidi da je riječ o staroj školi kuhanja, a nekad se i tih provjerenih stvari treba držati, pohvalila je Mateja vesele sestrične

VIDEO

Andrea i Barbara ponovno su dospjele na sam vrh tablice s ukupnim bodovima. S obzirom da Splićanke više ne mogu iskoristiti privilegiju 'odmora od kuhanja' u showu 'Tri, dva, jedan –kuhaj!', to će učiniti Ružica i Barica, koje su u četvrtak navečer dobile tri desetke.

- Bravo, cure! Ovdje se vidi da je riječ o staroj školi kuhanja, a nekad se i tih provjerenih stvari treba držati. Odlični tanjuri s pohanim polpetama od brizli, fenomenalna salata od daikona, dok mi je ovaj vaš lovački gulaš s knedlima od krumpira najbolji u epizodi - rekla je Mateja Domitrović Sabo nakon kušanja Ružičinih i Baričinih jela, koja su pritom bila i lijepo prezentirana.

- Nije lako kuhati s ovakvim zadatkom, niti iz namirnica izvlačiti najbolje u tako kratkom roku. I to treba znati cijeniti! Sretan sam što imamo ove gospođe u showu jer pokazuju da ljudi u poznim godinama mogu progresivno kuhati, ne stati kod onoga što se dosad naučilo, već se konstantno unaprjeđivati i biti okružen mladim ljudima - istaknuo je Mate Janković oduševljeno, a komplimente je začinio grupnim zagrljajem i stiskanjem ruku sestričnama.

Ružica i Barica bile su zvijezde večeri zbog dobivenih maksimalnih 30 bodova od strane žirija i nedostajalo im je svega 7 bodova da dospiju na prvo mjesto ovotjednog ukupnog poretka. Na tron su ponovno sjele Andrea i Barbara, čiju je verziju pohanih brizli u krumpirovom tijestu pohvalila Mateja, dok je Ivanu Pažaninu i Mati smetala 'eksplozija' začina u gulašu s veprom.

Treće mjesto pripalo je Nikolini i Ottu, koji nisu izmamili veće ocjene od šest za predebele pogačice s veprovinom i 'kemiju' od brizli s avokadom i daikonom, dok su Loreta i Ivana ostale na začelju ljestvice.

Dok Ružica i Barica odmaraju od kuhanja, preostalih šest parova borit će se za ostanak u showu. Čiji će se snovi o tituli najboljeg kuharsko-amaterskog para rasplinuti kao sapunica, gledatelji će doznati sljedeći tjedan, od ponedjeljka, 30. travnja u 21:05 na RTL-u. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama