Obavijesti

Show

Komentari 0

Rykarda Parasol i Žen sviraju 8. svibnja u Klubu Močvara

Rykarda Parasol i Žen sviraju 8. svibnja u Klubu Močvara
1

Svoj treći studijski album 'Against The Sun' izdaje prošle godine za EMI Music Poland, a u sklopu promotivne europske turneje nastupa 8. svibnja u Klubu Močvara

VIDEO

Često opisivana kao glazbeni spoj Nick Cavea i PJ Harvey, uspoređivana s Nico and the Velvet Underground i Johnny Cashom, Rykarda Parasol stvara glazbu, isprepletene niti i priče pune sirovih, mračnih i iskrenih tekstova, punu dubljeg značenja i melankolične atmosfere.

Svoj treći studijski album 'Against The Sun' izdaje prošle godine za EMI Music Poland, a u sklopu promotivne europske turneje nastupa 8. svibnja u Klubu Močvara.

Već cijelo desetljeće Rykarda Parasol kreira svoj vlastiti glazbeni izričaj, vlastite pjesme koje istovremeno i producira, koje zrače i vibriraju visoko stiliziranom audio-vizualnom estetikom dok vlastiti mračan zvuk sama opisuje kao rock noir, koji kao i film noir jest stilizirano dramatičan, oštar u svom cinizmu i psihologiji te ispunjen nepredvidivim preokretima.

U diskografiji do sada ima izdan debut album 'Our Hearts First Meet' iz 2006. godine, drugi studijski album 'For Blood And Wine' iz 2009. godine, aktualan i treći album 'Against The Sun' iz 2013. godine, split single sa Mister Loveless iz 2010. godine te fantastičan 'Heart & Soul' EP iz 2012. godine koji je snimila zajedno sa Poljskom supergrupom sastavljenom od članova bendova 2Cresky, The Shipyard i L. Stadt.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

ŽEN - Audio-vizualan kolektiv djevojaka koji volimo a koje su nedavno fantastično otvorile za Wooden Shjips, kvartet Žen i njihov kraut, post, math i psychedelic rock, nakon uspješne europske turneje “Poseban slučaj 2013” gdje su nastupale sve od Slovenije do Švedske, vraća se u Klub Močvara i otvara ovu neobično-suludu glazbenu večer.

Žen 2009. godine osnivaju Eva Badanjak (gitara, vokal, klavijature), Sara Ercegović (bubnjevi, sintesajzeri, vokal), Ivona Ivković (bas gitara, sintesajzeri, vokal) i Tanja Minarik (vizualizacije). Debut album "I onda je sve počelo" kritika proglašava jednim od najboljih prošlogodišnjih glazbenih izdanja, a Žen itekako obećava za i odvodi u budućnost.

Ulaznice u predprodaji po 45 kuna, na dan koncerta po 60 kuna. Kupiti možete u sustavu Entrio te na svim službenim predprodajnim lokacijama. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom
Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'
NIJE GA ŠTEDIO

Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'

Danijela je Filipa stavila na prvo mjesto u zadatku, a on je komentirao što misli o situaciji između nje i Alana