Obavijesti

Show

Komentari 184

S 'jedinice' na 'trojku': BB Tina Šegetin ima novi bujni dekolte

S 'jedinice' na 'trojku': BB Tina Šegetin ima novi  bujni dekolte
1

Tina Šegetin je tek nedavno skinula zavoje, ali je fotografiju s novim grudima podijelila s obožavateljima. Starija sestra Barbara podržala ju je u odlasku na estetsku korekciju

VIDEO

Nisam bila zadovoljna veličinom svojih grudi jer sam imala premale. Nisam napravila ništa vulgarno i nemam ‘balone’, rekla je bivša BB stanarka Tina Šegetin (25).

Šegetin je nedavno otišla u Beograd povećati grudi. S 'jedinice' povećala ih je na 'solidnu trojku'. Operaciju koja stoji oko 3000 eura napravila je u Srbiji, gdje je grudi prije nekoliko godina povećala i njezina sestra Barbara (26).Kako Tina ističe, operaciju je platila sama. Nešto je novca skupila od sudjelovanja u reality showu, a zaradila je i snimajući kampanje te se pojavljujući na eventima.

Tina je tek nedavno skinula zavoje, ali je fotografiju s novim grudima podijelila s obožavateljima. Sestra Barbara podržala ju je u odlasku na estetsku korekciju.

- Tina je bila nezadovoljna veličinom svojih grudi, ali sad je sretna - rekla je Barbara.

Mlađa sestra Šegetin prije nekoliko godina povećala je usne. Barbara se javno u showu pohvalila da je u svoj izgled 'utukla' čak 7000 eura. Usne je povećala hijaluronskom kiselinom, smanjila je nos, a majka joj je platila 20.000 kuna za operaciju povećanja grudi. 

 

Ljubav 💜

A photo posted by Tina Šegetin ✨👸🏼💅🏻👛💄✨ (@tinasegetin) on

Tina se proslavila po svojem natezanju s pobjednikom showa, Makedoncem Darkom Petkovskim, s kojim se u Big Brother kući poljubila, ali dalje od toga nisu išli. Romansu su pokušali nastaviti nakon završetka realityja, no Tina se povjerila prijateljima da je Darko prenizak za nju, pa su umjesto para postali prijatelji. 

Najbolja prijateljica sestara Šegetin, Soraja Vučelić (29), također se proslavila sudjelovanjem u 'Big Brotheru', a kasnije i plastičnim operacijama. Ona je korigirala na sebi sve što je mogla: smanjila je nos, povećala grudi, u obraze stavlja hijaluronsku kiselinu, a napravila je i nove zube.

 

❤️

A photo posted by Tina Šegetin ✨👸🏼💅🏻👛💄✨ (@tinasegetin) on

No nakon što su se proslavile i Šegetinke u istom showu, prijateljstvo sa Sorajom naglo se prekinulo. Više ne izlaze zajedno po beogradskim splavovima, a zašto je tako nisu nikad rekle. 

Tina i Barbara zaključuju da su zadovoljne izgledom i da na sebi više ništa neće mijenjati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 184
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...