Obavijesti

Show

Komentari 154

Šabanov izvanbračni sin došao na pogreb: Skrivao se od ljudi...

Šabanov izvanbračni sin došao na pogreb: Skrivao se od ljudi...
5

Kako pišu srpski mediji, Robert je stajao kraj ulaznih vrata i trudio se da ostane neprimjetan. Šabanov sin nije davao nikakve izjave, a u pratnji mu je bio brat s majčine strane

VIDEO

Šabanov izvanbračni sin Robert (47) došao je na ispraćaj 'kralja narodne glazbe'. Šaban je Roberta dobio prije nego što je upoznao suprugu s kojom je u braku proveo 43 godine, a u javnosti nije često govorio o najstarijem sinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:12

Prema pisanju srpskog Kurira, Robert je stajao pokraj ulaznih vrata, među masom, trudeći se da ostane neprimjetan. Šaulićev sin za medije nije želio davati nikakve izjave, a u pratnji mu je bio brat s majčine strane.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako doznaju srpski mediji, izvanbračni sin pjevača ne razgovara s ostatkom očeve obitelji, a rijetko se pojavljuje u javnosti. Tako je i na pogrebu stajao postrani, nije se želio posebno isticati. 

Ogromna tuga: Šaban pokopan uz emotivni hit 'Ne plači, dušo'

Udovici pjevača, potresenoj Gordani Šaulić pozlilo je kada su iznosili tijelo njezinog supruga. 'Slomila' se i nije više mogla izdržati., jedva je stajala na nogama. Pridržavala se za sina Mihajla i buduću snahu Danijelu, a zet Bata bio je odmah uz njih pa joj je, kako prenose srpski mediji, usput ponudio čašu vode.

Podsjetimo, obitelj, prijatelji i brojni obožavatelji okupili su se na Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu kako bi se oprostili od legende narodne glazbe Šabana Šaulića. 

Pjevač je sahranjen uz pjesmu 'Ne plači dušo' koju je posvetio svojoj supruzi još davne 1984. godine. Počivat će pokraj srpskog glumca Nebojše Glogovca koji je preminuo lani u veljači. Na pogrebu su svi bili pod kišobranima jer je u Beogradu od jutra padala kiša. 


Prije pogreba, u 11:00 sati je u Skupštini grada Beograda bila komemoracija za Šabana, a sala je bila premala kako bi svi koji su htjeli mogli prisustvovati posljednjem ispraćaju pjevača.

- Voljeni tata, ne postoje riječi kojima može da se opiše naša bol... Hvala za ljubav, bezbrižan život. Hvala za sreću u duši i srcu. Zauvijek tvoji Mihajlo, Sanela i Ilda - napisala su u osmrtnici ožalošćena djeca preminulog pjevača, sin Mihajlo i kćeri Sanela i Ilda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 154
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...