Show

Komentari 0

Šabanov prijatelj: 'Prije nesreće je imao loš predosjećaj, rekao nam je da ćemo ga naći na putu'

Šabanov prijatelj: 'Prije nesreće je imao loš predosjećaj, rekao nam je da ćemo ga naći na putu'

Uoči treće godišnjice smrti srpskog glazbenika Šabana Šaulića, njegov prijatelj Emir Habibović se prisjetio njihovog posljednjeg susreta. Rekao je da je tada Šaban naručivao tužne pjesme, te izgovorio znakovitu rečenicu

Sutra, 17. veljače, obilježit će se treća godišnjica smrti srpskog pjevača Šabana Šaulića. Tim povodom će se njegovi najbliži okupiti na Novom groblju u Beogradu, a njegov se prijatelj i suradnik Emir Habibović za Kurir prisjetio druženja s pokojnim glazbenikom.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Mnogo intimnih stvari smo znali jedan o drugom, to nikada ne bih rekao. Imao sam privilegiju da uopće budem pored njega. Dosta toga sam naučio, najprije kako da se ponašam s ljudima, dosta savjeta mi je dao o pjevanju. Mnogo sam griješio dok ga nisam upoznao - rekao je Emir.

Otkrio je i da je Šaban, kada su se posljednji susreli, predviđao da će mu se nešto loše dogoditi, te je tražio prijatelje da mu pjevaju tužne pjesme.

- On je predosjećao da će se to dogoditi, vjerujte mi, lupao je o stol i jednom je rekao: 'Zapamtite da ćete me na putu naći'. Jednostavno nije volio da ide dalje od Beograda raditi i eto, vidite, nažalost, što se dogodilo - rekao je pjevač, koji je Šabana, kako kaže, smatrao drugim ocem.

Također, dodao je i je Šaban bio jako vezan uz suprugu Gordanu, iako su oko njega zbog posla često bile prisutne žene.

- Jedina istina je da je Gocu jedino volio i poštovao. Oni su bili kao jedna duša, to vam garantiram - zaključio je Emir.

Najčitaniji članci