Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
29 komentara

Šabanov sin: 'Braća me nisu ni pozdravila na očevom grobu...'

Posjetio sam očev grob i tamo sreo svog polubrata i polusestre. Stajao sam s jedne strane, a oni s druge strane groba. Ni Mihajlo, ni Sanela ni Ilda nisu mi prišli, niti su me upitali kako sam, kaže Robert

Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR
29 komentara

Robert Šaulić (47), izvanbračni sin tragično preminulog 'kralja narodne glazbe' Šabana Šaulića angažirao je odvjetnika i podnio zahtjev sudu s namjerom da i on sudjeluje u raspravi kao ravnopravni nasljednik pokojnog pjevača. Nedavno se sa sestrama Sanelom i Ildom i bratom Mihajlom susreo na očevom grobu, piše Kurir.

 

SRPSKI MEDIJI TVRDE: Šaban Šaulić osim Roberta ima još jednog izvanbračnog sina?

 

- Posjetio sam očev grob i tamo sreo svog polubrata i polusestre. Stajao sam s jedne strane, a oni s druge strane groba. Ni Mihajlo, ni Sanela ni Ilda nisu mi prišli, niti su me upitali kako sam. Samo je Sanela, kad je odlazila, rekla: 'Doviđenja, sve najbolje'. To je bilo sve što je izustila, a onda su otišli - rekao je Robert.

 

Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR

 

Tako je izvanbračni sin Šabana Šaulića prepričao susret sa Šabanovom djecom koji su šest mjeseci nakon pogibije oca došli staviti cvijeće na njegov grob. Prvo su stigli Ilda i Mihajlo Šaulić, položili su cvijeće i zapalili svijeće za spokoj duše. Potom je došla i Šaulićeva starija kćer Sanela, koja je prekinula godišnji odmor, a odmah nakon nje i Robert Šaulić. Rekao je i da čeka poziv na ostavinsku raspravu te će svakako sudskim putem tražiti svoje pravo.

– Smatram da trebam dobiti stan u Beogradu ili Zrenjaninu – rekao je.

Foto: Privatni albumI

- Ništa ne tražim i ne očekujem, ali smatram da imam pravo na neke stvari. Neću odnijeti u grob to što ću dobiti. Još nisam dodao poziv za nasljedstvo, ali ga očekujem i angažirat ću odvjetnika čim dobijem poziv. Očekujem da ću nešto dobiti kao izvanbračni sin - dodao je.

Foto: Privatni albumI

Nakon Šabanove smrti pojavila su se šuškanja da je Robert ostao bez novaca i to zato što je lijen. Ipak, njegovi susjedi ga hvale i odbijaju takve tvrdnje. Počeli su i sakupljati novac kako bi mu pomogli da živi dostojanstveno. Njegov najbliži susjed kaže kako Robert često čuva stare i bolesne ljude, koji mu zauzvrat daju novac kako bi se mogao prehraniti i preživjeti. 

Naši partneri pišu
Message