Obavijesti

Show

Komentari 35

Šabanova supruga je sve lošije: 'Ne izlazi iz kuće, odbija hranu'

Šabanova supruga je sve lošije: 'Ne izlazi iz kuće, odbija hranu'
12

Gorana Šaulić, supruga nedavno preminulog pjevača narodne glazbe, navodno se nikako ne može pomiriti s njegovom smrću, a njezino stanje sve je gore. 'Zabrinuti smo za nju', otkrio je izvor blizak obitelji

VIDEO

Gordana je jako loše. Uopće ne izlazi iz kuće, već je posjećuju kćeri i neki prijatelji. Slabo spava i odbija hranu. Svi su joj predlagali da malo otputuje izvan Beograda, ali ona to odbija, kao da čeka da se njezin Šaban vrati, otkrio je izvor blizak obitelji Šulić za srpske medije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:17

Kako prenosi Kurir, Gorana Šaulić (61), supruga nedavno preminulog pjevača narodne glazbe Šabana Šaulića, ne može se pomiriti s njegovom smrću, a njezino stanje sve je gore.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Svi smo zabrinuti zbog njezinog zdravlja i stanja u kojem se već neko vrijeme nalazi, ne izgleda dobro - dodao je izvor blizak Šabanovoj udovici.

Šaulić je sa svojom suprugom bio u braku čak 43 godine, izuzevši dvadeset dana koliko su bili razvedeni. Naime, pjevač je u mlađim danima često izlazio po klubovima i pio, što je smetalo njegovoj supruzi Gordani. Upozoravala ga je na to, a kad više nije mogla trpjeti njegovo ponašanje, 1985. godine zatražila je razvod.

- Poslije tri dana došao sam mrtav pijan kući. Rekla mi je ljutito: 'Ne može to tako, zar ti uopće nešto značimo?'. Još nisam ni došao k sebi, bio sam u nekom teškom alkoholu - ispričao je jednom prilikom Šaulić za srpske medije. Misleći da se njegova Goca, kako ju je uvijek nazivao, samo šali, legenda narodne glazbe taj je razvod i potpisao, a tek kasnije shvatio što je napravio.

Ubrzo nakon toga, supružnici su se pomirili.

'Kralj narodne glazbe', kako su ga odmilja nazivali njegovi brojni obožavatelji, za sobom je osim žene ostavio i troje djece, odnosno kćeri Ildu i Sanelu te sina Mihajla. Podsjetimo, Šaban Šaulić preminuo je nakon teške prometne nesreće u nedjelju, 17. veljače u 68. godini.

Vozilo njemačkog vozača udarilo je u stražnju stranu Šabanovog automobila, a od siline udarca automobil se u potpunosti izobličio. Prizori na mjestu nesreće izgledali su nestvarno i zastrašujuće, kao i stanje u kojem su vatrogasci pronašli automobil u kojem je bio i sam Šaban.

Šauliću, koji se u automobilu  nalazio na suvozačevom mjestu, nije bilo pomoći, a ubrzo nakon dolaska u bolnicu preminuo je od zadobivenih ozljeda. Njegova supruga bila je potresena i neutješna, a za srpske medije priznala je kako je osjećala da će se nešto loše dogoditi legendarnom pjevaču.

Šabanova supruga: 'Imala sam loš predosjećaj, stalno plačem'
Šabanova supruga: 'Imala sam loš predosjećaj, stalno plačem'

- Ne znam što vam uopće reći, osjećam se užasno. Zvala sam ga nekoliko puta ovog jutra, kao da sam osjećala da će se nešto dogoditi. Ne mogu više pričati - rekla je Gordana.

- U dobru i zlu, kroz bure i oluje. 43 godine zajedno, a još mnogo toga je trebalo... Za mene si ti na jednom dalekom putu, gdje ću ti se ja, kao i mnogo puta prije toga, jednoga dana pridružiti, da tako negdje, ipak ostarimo zajedno. Od beskrajnog ponosa, do neizmjerne boli u srcu i duši - pisalo je na osmrtnici koju je supruga preminulog pjevača objavila dan prije njegovog posljednjeg ispraćaja. 

Pratite nas na našem Instagram profilu!

NAJDRAŽE IM JE ONO ŠTO NE SMIJU: Ova dva horoskopska znaka će se najčešće upustiti u zabranjene veze

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju